söndag 2 juni 2019

Varför alla nya ledare i M måste ta kraftfullt och evigt avstånd från fredrik reinfeldt.

G L Andersson skriver allt som behöver skrivas i ämnet. 

De M- politiker som tror att "man kan glömma och gå vidare", har inte insett vidden av de irreparabla skadorna reinfeldt och M åsamkat folket och hela vårt land, de M-politikerna kan aldrig bli trovärdiga igen.

G L Andersson: - "Varför? Jo därför att Reinfeldts socialliberala ok fortfarande lever kvar i partiet. Det är DÄRFÖR folk fortfarande hänger upp sig på Reinfeldt. Han är inte längre med personligen men hans ande och politik hänger kvar. Den kedjan bröts tillfälligt med Batra men blev aktuell igen med Kristersson, som är en av Reinfeldts pojkar och dessutom flera gånger uttalat sig positivt om Reinfeldts socialliberalism. Den gången M:s ledning tar avstånd från Reinfeldt och stänger luckan för hans politik är ni trovärdiga.

Kristersson? Ingen vet vad han vill. Var står han? Vet han ens själv? Han svajar än hit, än dit. Var tydliga och välj rätt folk som partiledare och folk ska nog ge er en chans. Tyvärr är tydlighet inte Kristerssons största egenskap. Ingen idag vet vilken falang som styr agendan i Moderaterna.

Dessutom är det rent nonsens att nedspela psykopaten Reinfeldts roll i invandringspolitiken. Han öppnade dörren för den migrationsvåg av "ensamkommande" som vi fortfarande lever med effekterna av genom att låta den gå igenom i DÖ. Samtidigt som han självsvåldigt styrde partiet som han ville och slog ner på de som inte höll med honom. All kritik rann av honom som vatten på en gås.
Och efter vad jag har hört av hans senare uttalanden ångrar han absolut ingenting - han hade gjort samma sak idag.

Jag vill höra Kristersson och partiledningen offentligt ta avstånd och garantera att Reinfeldts politik som fördes under andra mandatperioden ALDRIG är aktuell igen. Aldrig någonsin!

Det finns dock starka kort i Moderaterna som återigen kan föra partiet på rätt spår. Sonesson. Thomas Tobe. Henrik Sundström. De är ljusen i mörkret. Men hur mycket representerar de partiets ledning på riksplan? Dessutom skickas en del av dem ner i EU, samtidigt som Moderaternas ständiga problem med att hitta vettiga partiledare bryter ned förtroendet för partiet. 

Det är precis som om man medvetet väljer de sämsta till partiledarposten och släpper iväg de som kan rädda partiet. Hur går det ihop? Det är ju just en sådan strategi som gör att väljarna inte vågar lita på partiets inriktning. Hur tänker Moderaterna?"

1 kommentar:

  1. Tonald Drump2019-06-02 22:32

    SD står ensamma i förnuftets vinnarcirkel.

    SvaraRadera