söndag 2 juni 2019

Släng Öppna-hjärtan-politikerna i fängelsehålan.


Filipstad behöver hjälp för att hantera de skenande kostnaderna för försörjningsstöd åt de migranter kommunen tagit emot. Kostnaderna har sexfaldigats sedan början av 2000-talet, och kommunen behöver 50 miljoner kronor om året för att försörja migranterna enligt kommunalrådet Per Gruvberger (S). 





Ring ekonom (S)cocco, så får han justa till siffrorna och berätta för SVT och DN att nästa år kommer det att rinna till ordentligt!

Bästa Kommentaren NYHETERIDAG: -"Var det bara SD som kunde räkna ut att konsekvensen av massinvandringen är en katastrof både socialt och ekonomiskt inte bara för Filipstad utan för hela Sverige. 

Hur kan vi ha politiker som i stället för att bygga upp river ner trygghet och välfärd. Och ända påstår att detta är en vinst för Sverige ."


4 kommentarer:

  1. Tonald Drump2019-06-02 22:25

    Reinfeldt, Scocco, Löfven och alla de andra flyktingivrarna och faktaresistenta idioterna utgör ett större hot mot Sverige än all brottslighet tillsammans.

    SvaraRadera
  2. Lite längre fram betyder inte 2019 utan ännu lite längre fram. Håll ut. Tänk på Sandviken som har fått det bra!!
    s

    SvaraRadera
  3. Tonald Drump2019-06-03 08:15

    De flesta kommuner i Sverige var lite avundsjuka på Sandviken som kunde få sväva på moln ett litet tag tills sanningen trillade på plats.

    SvaraRadera
  4. Scocco kan öppna sin plånbok.

    SvaraRadera