torsdag 6 juni 2019

– Det blir väldigt utlämnande att vara en person som lägger näsan i blöt.



Fembarnsfamiljen i Ystads kommun tros mer eller mindre ha isolerat sig från yttervärlden i 19 års tid. Många har årens lopp slagit larm till kommunen om de gömda barnen i Ystads kommun.Men ingen från kommunen har besvarat eller förstått de akuta larmsignalerna.

Nu pågår det vanliga förnekandet, förvaltningschefen idag säger att "jag var rädd att lägga mig i något jag inte hade med att göra". Makthavarna i Ystads kommun mumlar alltså efter 19 år om att  "det funnits en rädsla för att öppet tala om misstankarna mot familjen." 

 Nu måste någon av de människor som är anställda och avlönade för att "lägga näsan i blöt" och "lägga sig i" berättar varför de inte vågat göra just det? 

VEM -VEM - VEM  är det som barnansvariga i Ystad kommun är så helsickes rädda för?  Så fruktansvärt rädda, så de hellre låter fem barn gå under, än att göra sitt jobb.

Det vill jag ha svar på.

2 kommentarer:

  1. Min gissning är snyftreportage i MSM som kan skapa drev och framtvinga avgång från köttgrytan.

    SvaraRadera
  2. Tonald Drump2019-06-07 08:58

    Som vanligt i myndigheter och förvaltningar så är cheferna okunniga, lata, konflikträdda och livrädda att stå för sina misstag. Foten i häcken på alla mesar.

    SvaraRadera