söndag 30 juni 2019

Anders Lindberg är Sveriges farligaste man.


Det är alldeles för lätt att avfärda Anders Lindberg, aftonbladet, som en sorglig figur, en enfaldig pappskalle, som det är synd om, men som inte fattar det själv. Jag har gjort det i alla år, typ låt honom hållas, han är bara ett uselt skämt som inget annat förtjänar än att vi inte låtsas om honom. Ett myggbett som ideligen återkommer, men som försvinner om vi låter det vara.


Jag har många gånger funderat på att det är extremt märkligt, till och med i Sverige,  att han tillåts fortsätta med sin usla propaganda, som inte ens är inlindad, och att ingen stoppar honom.



Men när jag läser kommentarerna om Anders Lindbergs senaste ledare igår, som ju som alla hans andra krönikor är samma som alltid, så begriper jag.

 Jag förstår att vi alla nyhetsgranskare köpt hela bilden som Anders Lindberg och aftonbladet så skickligt sålt in till oss, mannen är en fårskalle. Men vi är grundlurade. Anders Lindberg är bara ett alter ego.



Anders Lindberg är farlig, giftig, ty medan vi gäspar och himlar med ögonen, så kan han ihärdigt fortsätta förgifta medelklassen med sin ständiga och militanta idoktrineringskampanj.

Hans texter är inte avsedda för oss, de är avsedda för dem som ingenting märker, och ingenting vill märka, den tysta massan som sömnigt ögnar över rubrikerna i kvällstidningen. Anders Lindberg är deras garant, det han upprepar med en dåres envishet betryggar deras förvissning om att allt är som förr, ingenting är farligt - larmet om Sveriges förfall är något som De Andra, de onämnbara, bara hittar på. För det säger Anders Lindberg och aftonbladet.

Och DN, och SVT, och expressen, och TV4 och sydsvenskan, som ju alla har sina fotsoldater i Anders Lindbergs armé. De gör så att ingen, mer än "de högerextrema", märker - förrän allt är för sent. 

Läs Katerinamagasin: Ängslig svensk medelklass offrar hellre sina barns liv än sin egen självbild. Och ni kommer att förstå.

5 kommentarer:

  1. Något fel i skallen är det tydligen på den varelsen.

    SvaraRadera
  2. Natten när Ingo för 60 år sen blev världsmästare i boxning glömmer jag aldrig, var 10 år då. Ingos högerslag, kallad Tors hammare hade gärna fått träffa, stannar där, näthatsgranskaren är säkert här. Anders fru var ju i EU i tio år, hade full lön trots att hon mest var barnledig. Inget slöseri med skattepengar där enligt oraklet Anders L. Kaka söker maka.

    SvaraRadera
  3. Tonald Drump2019-06-30 13:38

    Ju mer han öppnar munnen desto mer korkad framstår han så låt honom hållas. Han gräver sin egen grav så småningom.

    SvaraRadera
  4. Varför är journalister så åsneaktiga?
    Tror att de röker på ganska ordentligt.
    Skrytsamma och högmodiga,ingen självkritik.
    "Tredje statsmakten",uppför sig som skitstövlar.
    Aftonslasken i brasan.
    Tack

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vi ska nog inte förminska honom, han är inte korkad, han har ett syfte.

      Radera