söndag 26 maj 2019

När vindarna vänder i EU, är jag uppriktigt orolig för utbrett valfusk.SVT rapporterar lyckligt att "de gröna" går framåt i Frankrike, men de glömde rapportera att le Pen rusar mot skyn som vinnare. Men "de gröna" är inget politiskt parti, det är en never-ending propagandakampanj.

I Daily Express: får jag veta detta.

- "European elections results LIVE: Le Pen warns Macron to ‘DRAW CONSEQUENCES’ after defeatMARINE LE PEN told Emmanuel Macron to "draw consequences" and "dissolve" the French Parliament after dealing him a major blow as her far-right National Rally party topped La Republique En Marche in the European elections."I Sverige verkar det vara nyårsafton på varje partilokal när SVT hälsar på. Alla partirepresentanter skriker och höjer händerna mot himlen i hysterisk eufori, det är som på svensk barnfotboll, målen får inte räknas - alla vinner - så ingen blir ledsen. 

Jo, SD får, som vanligt, stå i skamvrån, de har ju en kille som nuddat tuttar för ett år sen. 

Men I Europa händer det grejer. Gonatt Angela Merkel.

4 kommentarer:

 1. Valfusk, ja! När jag röstade idag lades mitt valkuvert i samma typ av låda, som användes vid valet i höstas -alltså med ett fack för respektive riksdagsval, kommunalval och landstingsval. Min valsedel hamnade i facket för kommunalvalet i höstas. Och så var saken klar.
  Men öppningarna till de andra två facken var inte plomberade, utan helt öppna. Hur vet man att det inte fanns förpreparerade kuvert i de andra facken? Som man kanske räknar som valresultat medan man smusslar undan de riktiga kuverten med röster.
  Mycket suspekt och misstanke om valfusk i bananmonarkin.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag reagerade över samma sak i min vallokal.
   Maggan

   Radera
 2. Jag sitter stum framför tv,n. Alla beter sig som vinnare trots att det enbart är SD som gått fram mest. Masspsykos? Samma som i riksdagsvalet,alla är vinnare...
  Vad är ödmjukheten och verklighets uppfattningen?
  DuGamlaDuFria

  SvaraRadera
 3. Tonald Drump2019-05-27 08:00

  ABK:s minspel skiftade mellan besvikelse och ett jättesmile var fjärde sekund, allt för att lura sig själv och omvärlden att allt är ok.

  SvaraRadera