fredag 3 maj 2019

Från Norge, klart besked!



Norska regeringen har via justitieministern, Jøran Kallmyr (Frp), instruerat Utlendingsdirektoratet (UDI) att dra tillbaka både tillfälliga och permanenta uppehållstillstånd för alla med IS-anknytning.

– Norska medborgare som har anslutit sig till IS, antingen som krigare eller med annan anknytning, kommer att ställas inför rätta. Medföljande barn kommer att omhändertas av socialmyndigheten.  

Länk

Under tiden i Sverige.

Bekymrad medborgare på FB:

-"Då vart man återigen less och trött på samhället!!

Med anledning av att vissa kommuner ska ta emot sk IS-återvändare (mördare) så kontaktade jag via mejl min kommuns(Falkenberg) verksamhetschef på socialförvaltningen, om hur kommunen tänkt agera och placera ut dessa om det skulle bli aktuellt.
Hon svarar att i nuläget finns det ingen förfrågan från ”riksnivå” att placera någon i Falkenbergs kommun.
Vidare säger hon att det inte finns några uppgifter från polisen eller Säpo om att någon från kommunen åkt ner för att ansluta sig till IS.

Någon dag senare är det ett stort reportage i lokaltidningen (HN) om ”tjejen från Falkenberg som konverterade till islam”.Denna tjej är ingen annan än den välkända IS-rekryteraren Michael Skråmos fru, vars 7barn nu flertalet personer kämpar för att få komma till Sverige!!Jag konfronterar henne med denna artikel, och undrar hur bra koll dom egentligen har.

Svaret jag får är ”jag föreslår att du söker hjälp på exempelvis din vårdcentral för att få redskap för att hantera din oro”Ska man skratta eller gråta??

Tack och hej."

6 kommentarer:

  1. Tonald Drump2019-05-03 21:33

    Zzzzzzverige zzzzzzover som vanligt.

    SvaraRadera
  2. Den damen i Falkenberg är betald av skattebetalarna, och ger ett så oförskämt svar !! Åter ett bevis för att landet redan är förlorat,och halvt islamiserat...

    SvaraRadera
  3. Den sittande regeringen begår ett övergrepp på Sveriges befolkning.
    Vi vill INTE ha hit IS mördarna eller deras avkommor!
    Man tror inte det är sant,men det är det.
    Mycket skrämmande attityd regeringen uppvisar.
    ??????????????????

    SvaraRadera
  4. Först var det skråmos barn. Sedan var det Alla världens barn med glamour. Galan lyckades väcka 23 500 goda månadsgivare, vilket blir ca 30 miljoner årligen. Hur mycket kostar några få mot alla världens barn?

    Undrar hur mycket de glamourösa fick betala för att visa upp sig?

    SvaraRadera
  5. Raymond Zweigberg2019-05-04 09:07

    Arrogans, oförskämt bemötande och bristande respekt möter man som svensk i allt fler sammanhang. Vi måste resa oss och visa att i verkligheten är det befolkningen som bestämmer.

    SvaraRadera
  6. Ja det är lätt att vara god på avstånd
    ... Kan förstå de som önskar att dessa "naiva" drabbas.
    DuGamlaDuFria

    SvaraRadera