fredag 17 maj 2019

BBC är lika föraktat av folket som SVT.


Om BBC inte kan vinna debatten, då bjuder de inte in åsiktsmotståndare. Att de inte lärt sig av SVT, man har bara antimänniskor i hela studion som avbryter, brunsmetar och tar sen offentligt avstånd från gästen med "fel" åsikter.
Nigel Farages två-månader gamla Brexit-parti rusar mot toppen i EU valet med över 30 % av väljarna bakom sig, men bjöds ändå inte in i EU-valdebatten på BBC. Folket rasade.

Två britiska kommentarer säger allt: 

NN1. I despise the BBC with a passion. Brainwashing and manipulating the masses since its inception. It ranks among one of the most evil organisations ever to have existed as far as I'm concerned.


NN2. At the next GE Brexit Policy in the "Contract with the people" is removal of the BBC license fee giving an immediate 150 tax free lift. It's time seriously to put the BBC in its place, it's been hijacked by mamby left liberal pambies and we all know it!

17 kommentarer:

  1. Raymond Zweigberg2019-05-17 12:58

    Jag orkar inte med denna värld som kulturmarxister, globalistfrämjare och mångkulturivrare har skapat. Jag är tvungen att dra ner på mitt engagemang så min själ och mitt hjärta orkar med. Så jag kommer att läsa allt men kommentera mindre. Ren självbevarelsedrift.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Känner som du. Hela tillvaron är toxisk. Återstoden av ens liv borde man se till blir dräglig att uthärda. Men är tacksam mot Carina att hon orkar.Galenskaperna tar aldrig slut.
      Mvh DuGamlaDuFria

      Radera
    2. Raymond Zweigberg, du är en perfect gentleman, tack för allt du bidragit med på min blogg, och för att du inte bara sjappade utan ett ord. Jag önskar dig en ljus och härlig sommar och framtid/Carina.

      Radera
    3. DuGamlaDuFria, visst är vi där alla emellanåt, man förstår inte, hur kunde det hände, varför, varför är det ingen som gör nåt? När man har varit med om alla lögner och all inkompetens, all rå kriminalitet, all propaganda som sväljs och till råga på allt 3D-plastklitoris, då säger man för miljonte gången, att nu kan det inte bli värre - och så blir det just det!!!Så visst måste vi tillåtas att släppa allt mellan varven, annars går vi under. Skriv bara när du har lust och orkar, det gäller alla! Kram Carina.

      Radera
    4. Carina
      Jag läser dig varje dag. Dina inlägg gör att man får sig ett gott skratt mitt i eländet. Trots allt.Kram tillbaka
      DGDF

      Radera
    5. Det gör mig riktigt glad!

      Radera
    6. Raymond Zweigberg2019-05-18 10:25

      Jag håller med Du Gamla Du Fria, en dag utan minst ett besök på din blogg blir ingen riktig dag.

      Radera
  2. Och den moderna Pippi sittandes på toan.
    Då säger det allt om nutiden.

    SvaraRadera
  3. Är det Frank Zappa på bilden...Theyre coming to take me away haha den minns man :))
    DGDF

    SvaraRadera
    Svar
    1. Frank Zappa, den där låten tänker jag ofta på, så känns mångkulturlivet. Men jag tänker att vi kanske måste längst ner i det mörka hålet för att kunna ta oss upp igen?

      Radera
    2. Som man säger, utan mörker inget ljus. Men det är svårt att hitta ljuset i dagens samhälle.

      Frank Zappa var före sin tid, Undrar vad han skulle skrivit idag om vår galna värld.
      DGDF

      Radera
    3. Beklagar, Frank Zappa hade ingenting med den låten att göra: https://www.youtube.com/watch?v=hnzHtm1jhL4

      Här däremot är ett exempel på vad Frank Zappa tyckte om TV-mediet: https://www.youtube.com/watch?v=w-sREpqDiUo

      Radera
    4. Älskade klippet. Titta och lyssna, alla!

      Radera
  4. Tack för upplysningen om låten. Där ser man, levt i en villfarelse om låten.Men det är inte lika illa som de 82% som inte kan ta till sig fakta för att se verkligheten. Tack för länkarna.
    DuGamlaDuFria

    SvaraRadera