onsdag 24 april 2019

Vi svenskar är uppfostrade att vara snälla, omtänksamma, ärliga och goda människor.


Antalet anmälningar om rån mot personer under 18 år ökar. 2018 var ett rekordår med 1 896 anmälningar. och preliminära siffror från första kvartalet 2019 visar att ökningen fortsätter.

Många av offren är unga – barn som rånats i sin trygghet- på väg hem från skolan eller på väg till fotbollsträningen. Offren blir omringade av gäng som tar mobiltelefon, hörlurar, jacka, skor, ja allt om de vill ha. Ibland med pistol eller kniv och våld, ibland med "bara" hot.





Det här är ett så vedervärdigt tecken. 

Jag har tillräckligt livlig fantasi för att räkna ut hur det känns i hjärtat i magen, i halsen, i bröstet, i knäna, att förnedras och brytas ner av skräck omringad av hat och hån och noll empati. För att sen möta ett samhälle som tror man enkelt kan prata ett så stort livstrauma ur barn. Ett vuxenvärld som inte klarar av att tydligt visa att ALLA tydligt  står på deras, offrens,  sida. 

 Samhället låter dessa brott och brottslingar komma undan, för de vuxna, samhällsfunktionerna, medierna, och vårt rättssamhälle vågar inte" riskera att kränka någon". Vad Sverige istället visar är att samhället accepterar att våra barn är och förblir offer, och att Sverige är likgiltiga för vad som är rätt och fel enligt lag, etik och moral.

Mångdubbelt svek.

Vi offrar vårt land, vår demokrati, vårt samhälle, vår jämställdhet, vår välfärd, vår kultur, våra äldre, våra kvinnor  - och nu också våra barn. För mångkultursexperimentet.


Nu läser jag att de misstänktas föräldrar tar ställning för sitt barn -  mot polisen. Föräldrarna skiter i vad deras barn har gjort, med andras barn eller var de fått dyra saker ifrån, och försvarar barnen.De tycker inte det de har gjort är allvarligt, så de som rånar ljuger hellre än erkänner. 

Tänk efter.

Här har vi en omhuldade grupp skolade barn som fått "allas lika värde" med modersmjölken, Guds tio budord, och att det enda man kan göra när man ertappas med nåt olovligt är att stiga fram och erkänna. Då belönas man. Man får inte stjäla, ljuga, och att hota och bruka våld är strängt förbjudet. Om vi alla bara ser varandra, älskar varandra och står upp för varandra så blir allt så bra........

Och så har vi en annan grupp barn som kommer från en skamkultur, där alla i familjen in i döden försvarar varandras heder. De kommer ofta från otrygga länder, där man löser problem med våld och maktspel. Dessa barn är fostrade att ta för sig om de vill ha något - Sverige har då aldrig visat dem något annat än rättigheter - och att aldrig erkänna, ett erkännande skulle skämma ut hela släkten. 

Dessa två grupper ska i politikernas fruktansvärt plågsamma samhällsförsök vara provdjur. 

Det känns inte som en alltför vild gissning att räkna ut vilka som kommer att överleva.

SVT berör inte i sitt långa inslag gärningsmännen. Inte med ett enda himla ord omnämns de som begår dessa grova övergrepp.

7 kommentarer:

  1. Socialdemokraterna formar Sverige efter sin politik.
    Helst vill de förstöra landet ännu mer och de kommer att lyckas.
    Svenskarna skall känna sig rädda och otrygga.
    Låt de fattiga gamla pensionärerna ligga i rännstenen.
    Sossarna frossar i våra skattekronor,lever i lyx.
    Rösta bort plågoandarna!

    SvaraRadera
  2. Ja, "Vart är vi på väg?". De fyras gäng som gör det möjligt måste anmälas.
    https://samtiden.nu/2019/04/gang-ranade-flicka-som-salde-majblommor/

    SvaraRadera
  3. Tonald Drump2019-04-25 07:14

    Man skall inte döma förövarna för hårt, dom kan kanske inte Svenska.

    SvaraRadera
  4. Läser just på text-tv hur svensk media för tusende gången månar om förövarna och speciellt muslimer. Folk i Colombo är oroliga. Jag trodde i min enfald att det var dom kristna som var otolig. Nej, det är muslimerna som är rädda för att gå ut. Jag har tydligen missat att det var moskeer som bombats. Tyvärr kan inte dom nu nära 400 som mördades säga hur dom känner sig. Man kan ju låta deras anhöriga berätta hur dom känner sig. Svensk media stryker islam medhårs tom efter det fruktansvärda muslimska terrorattentatet i Sri Lanka. Jag finner inte ord för att uttrycka min ilska över medias och svenska politikers svek.

    SvaraRadera
  5. Nej, det är inte svårt att gissa vilka som kommer att överleva. Som lök på laxen sjunker födelsetalen bland Europas ursprungsbefolkning och tack vare kulten som uppstått runt Greta (arma barn) så ökar antalet frivilligt barnlösa för klimaaatets skull. Ettbarnspolitik har också kommit upp på tapeten. Alla som tror att man kommer att försöka övertala våra "nysvenskar" att endast skaffa ett barn per familj räcker upp en hand.
    Den som ännu inte läst The Strange Death of Europe av Douglas Murray bör göra det per omgående. Den finns även på norska, tyska och ungerska men tyvärr inte på svenska vad jag sett. Har bara kollat på Adlibris.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Övertala? Man kan dra in bidragen efter 2 barn. Vilket borde göras snarast. AfS har den enda politiken som har en vision hur de ska få stopp terrorn och ödeläggelsen av vårt land av människor som bara önskar oss ont.

      Radera
  6. Raymond Zweigberg2019-04-25 09:18

    Ur led är Sverige!

    SvaraRadera