onsdag 17 april 2019

Vad blir konsekvenserna i ett land som ständigt befriar alla - utom regimkritiker - från ansvar.


Tre dog – 38 skadades. Chauffören åtalades men frias av Borås tingsrätt. "Man anser inte att chauffören borde ha förstått hur trött han var." 

Om 3 unga dödades, och 38 ungdomar skadades, och ingen har gjort nåt fel. Hur i all världen kom sig då detta fasansfulla dåd. 

                                                        

9 kommentarer:

  1. Shit happens. Såvitt jag kommer ihåg så agerade han inom ramarna. Sedan är det så att centralbyråkrati och regler tar ansvaret från människorna. Håller man sig inom reglerna, hur idiotiska de än må vara, klarar man sig. Om man inte hade regler utan personligt ansvar (sug på den, ni) så måste man börja använda huvudet.

    SvaraRadera
  2. Effektivare chaffisar på Madeira!
    29 tyskar omkomna i bussolycka.
    Fel plats, givetvis.
    Borde ha varit Guernica...

    Jungman Jansson
    ( nej, jag är INTE glad!)

    SvaraRadera
  3. Läser varje dag om invandrare som sluppit straff p.gr.a att de inte förstått våra lagar, eller inte kunnat läsa våra föreskrifter. Sanslöst.

    SvaraRadera
  4. Raymond Zweigberg2019-04-18 09:51

    Ett land helt i Södertörns Högskolas anda. Snart kommer väl poliser utbildade där att hjälpa brottslingarna så brotten blir ordentligt utförda.

    SvaraRadera
  5. Ny dom öppnar för åtalsimmunitet för invandrare. Göta hovrätt har kommit fram till att vissa lagar och regler bara ska gälla för landets svenskspråkiga invånare. Genom en sensationell vägledande dom öppnar man därmed för en omfattande straffrättslig immunitet för bland annat invandrare.
    Gud hjälpe oss.
    http://www.friatider.se/ny-dom-ppnar-f-r-talsimmunitet-f-r-invandrare
    DGDF

    SvaraRadera
  6. Omöjligt att kommentera på datorn. Inläggen försvinner.
    Maggan

    SvaraRadera
    Svar
    1. Sådär gör det för mig från mobilen. de hävdar att felet är en inställningsfråga på min device. Jag förstår dig. Det är bara hopplöst.

      Radera
  7. Med telefonen gick det väldigt bra. Behövde inte ens klicka på en massa bilder.
    Maggan

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ouh, tack för att du kämpar! Så hopplöst att jag inte ska kunna fixa detta. Behöver experthjälp, desperat, vill bara att allt ska funka. Glad Påsk på dig, Maggan!

      Radera