söndag 21 april 2019

Oberoende Förnuft.

Utdrag ur Ian Fernhedens ledare: 

- "ÄR DET KLOKT ATT LYSSNA PÅ ETT BARN MED ASPERGER I KLIMATFRÅGAN?Frågan kan säkert tyckas vara okänsligt ställd, men då man själv åker jorden runt med sitt budskap och påverkar miljoner tåls frågan att ställas. 

Hur ser egentligen en person med Asperger på världen, och kan det vara så att diagnosen i sig skapar problem kring trovärdigheten; sett ur ett kritiskt perspektiv? Utöver det tåls det att fråga hur bra det är att låta ett barn stå helt oemotsagd ur ett vetenskapligt perspektiv, när barnet dessutom bär på denna diagnos? Är det rätt att låta ett barn tro att vederbörande är Messias och ge vederbörande närmast religiös status? Hur ser ett barn som vinner pris efter pris på riskerna i de profetior hon utställer om jordens undergång?

Asperger och kritiskt tänkandeNär diagnosen innebär att man ser allt svart eller vitt, tåls det att fråga huruvida klokt det är att föra fram ett barn med så pass polariserat tänkande i en av de mest komplexa frågor som finns? När barnet saknar högre kunskaper i kemi, naturkunskap, biologi och fysik samt kritiskt tänkande (vilket man får i vuxen ålder); hur ska vederbörande då kunna inta en annan ställning än att jorden kommer gå under om något år? Är en jordbävning ett tecken på armageddon eller är det två kontinentalplattor som krockar med varandra? Innebär en varm mars månad att skörden blir bra, eller innebär det att jorden kommer få samma klimat som Venus? 

Vederbörande barn och klimataktivist har lika mycket att sätta emot som en sjukvårdsminister som aldrig läst medicin, och vi får istället ett samhälle grundat på allt annat än kunskap. Att ituta människor att vara rädda, där den som sprider dessa påståenden saknar ingående kunskap i vad hon talar om; det är fel. Tyvärr förstår hon inte bättre, och uppenbart inte de som sprider hennes fantasier." 

Ca 70 - 80% av barn och vuxna i Europa kommer att tro mer på Greta än på det ni just läst. För att de blivit dumma i huvudet av MSM.


 

6 kommentarer:

  1. Det är rövhattarna som skickar fram Greta med fittmössan.
    Galningarna anammar idiotin.
    ME

    SvaraRadera
  2. "kritiskt tänkande, vilket man får i vuxen ålder"
    I Sverige?
    Jo, tjosan...

    Jungman Jansson

    SvaraRadera
  3. Raymond Zweigberg2019-04-22 11:40

    Precis! I ett annat forum ställde jag följande frågan dock utan att få svar:
    "Vad händer om och när Greta Thunberg inser att hela hennes ´show´ bygger på lögner och falska fakta"?
    Malena Ernmans uttalande att "jag har aldrig sett Greta lyckligare än nu" visar ju att hon tar hela jorden som gisslan för att dottern skall vara lycklig. Borde inte det vara grund för ett åtal enligt lagen om egenmäktigt förfarande? Eller allra minst vara grund för ett barnavårdsärende där hon borde bli fråntagen vårdnaden om Greta?
    Att som förälder blåsa upp ett mentalt handikappat barns ego till en nivå där bara katastrofen är nästa steg framåt är enligt mitt sett att se likvärdigt med barnmisshandel!

    SvaraRadera
    Svar
    1. I vårdnadstvister har barn i hennes ålder ingen rätt att välja hos vilken förälder det vill bo. Ingen talan där. Är Sverige ett rättvist land?

      Radera
    2. Det går inte att tala människor med
      Narcissistisk personlighetsstörning till rätta. Sverige är en sjuk sekt.

      Radera
  4. Bevre mig för denna hysteri kring en 16-åring
    Maggan

    SvaraRadera