måndag 15 april 2019

Jag trodde fel om Nyamko Sabuni.


Nyamko Sabuni. En person som vill tillbaka som ledare för L, som ena veckan sitter i nyheterna och talar om hur stor och human hon är, och att det är självklart för henne att alla partier måste kunna samtala med alla partier, även SD. Och att hon anser att L är ett parti som står tryggt i den gamla alliansen.

Samma person kommer till Agenda en vecka senare, och säger att SDs politik måste hållas utanför svensk politik, och att hon anser att L ena mandatperioden kan regera med socialdemokraterna, och nästa mandatperiod med moderaterna beroende på vem som får makten. Den personen är i grunden ingenting anna är en rödhårig maktgalen vindflöjel. Och sådana har vi redan en för mycket av.

Jag kommer nu att förorda Ullenhag, what you see is what you get, en reinfeldtare som inte når upp till talarstolen, men ändå kan orsaka så mycket krig i Sverige så det vi sett är bara en bris. Om folket är beredda att rösta på det då går vi under med höghastighet. 

Eller också gör L, tack och lov, det


5 kommentarer:

 1. TonaldDrump2019-04-15 15:00

  Samma ohederliga virrpanna som alla andra som har L på ryggen.

  SvaraRadera
 2. Raymond Zweigberg2019-04-15 15:09

  Trovärdigheten hos L-politiker! Eller trovärdigheten hos politiker över huvud taget! Tragiskt.

  SvaraRadera
 3. Skall man ha ett helvete så skall det vara så litet som möjligt. Rösta på ullenhag!
  s

  SvaraRadera
 4. Gillar inte någon av stollarna.
  L behövs inte i svensk politik.
  Ut i backen med falskspelarna.
  Svensson

  SvaraRadera
 5. Lita aldrig en politiker inte heller en ex. De kommer aldrig ändra en åsikt men ljuga kommer de att göra för att nå sina personliga fördelar.

  SvaraRadera