måndag 22 april 2019

EU-tyrannerna har fyllt oss med lögn, på lögn, på lögn, för att motivera massinvandringen.


Vänstern sa att britterna skulle gå under efter Brexit, när alla invandrare flyttat hem "från skitjobben som britterna inte vill ha." Arbetslösheten skulle skena.

Fast.Nu är det så att britterna, tvärtom, snabbt fyllt upp så gott som vartenda jobb som skulle försvinna med EU. Siffrorna ser ljusa ut.

EU-vänsterns fejk som rättfärdigade massinvandringen, med att britterna var för lata för vissa jobb, var bara ännu en uppenbar lögn för att lura folket.Dessutom, migranterna har skickat hem sina löner, vilket inte har hjälpt brittisk ekonomi. Alla britter med sinnet i behåll måste rösta på Brexitpartiet i EUvalet.

Länk


4 kommentarer:

 1. när våra s k "politiker" ondgjorde sig över att våra utlandssvenskar spenderar <6 miljarder kronor/år utomlands och försökte hitta någon "hittepåskatt" för dessa så sa de inget om uppskattningsvis <32 miljarder kronor/år försvinner utomlands av våra "nysvenskar". Dold u-hjälp som skattebetalare finansierar! Fy tusan!

  SvaraRadera
 2. Raymond Zweigberg2019-04-23 09:44

  Förr i tiden så var hästhandlare på marknaden bland det mest oärliga man kunde hitta. I dag har den rollen tagits över av politikerkåren.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hur ska en man med huvud som en rostig hink kunna stoppa det lågintensiva krig vi befinner oss i. Inte nog med våldet och terrorrisken, de bränner upp vårt land.

   Radera
 3. Landsförrädaren och den s k ”politikern” och tillika statsministern (dock inte min utan påtvingad sådan) sviker sina medborgare, sina riktiga svenskar/skattebetalare till förmån för MENA-individer, analfabeter, mûslimer.
  Låter sitt land förfalla, gruppvåldtas, brännas, utnyttjas, misshandlas => sånt tillåter endast landsförrädare (sjuklövern) med sina ”företrädare”.

  SvaraRadera