måndag 18 mars 2019

Varför vill juridiken skydda programmerade terrorister, men inte fredliga svenskar?


Christian Sonesson, M, i Staffanstorp har idag lagt fram ett människovänligt förslag: ”Den som deltagit i, eller understött, terrorism ... är inte välkommen till Staffanstorps kommun. Sådana personer har genom sitt agerande förverkat sina möjligheter att få kommunens hjälp. Därför kommer de inte att erhålla stöd av kommunen i någon form”.

Imorse på FB så lajkade jag stort Christian Sonessons förslag, därför att det är så solklart, därför att det är så klokt, därför att det är så begripligt, därför att det är så normalt, därför att det är så sunt, så friskt, så himla, himla rätt. 

Varför ska kommunens politiker utsätta sina invånare för terror, hat och förakt - och betala för det?!? Man måste ju vara minst Anders Lindberg eller Annie Lööf för att tycka så illa om att skattebetalarna tillåts ha synpunkter på svensk välfärd och egen trygghet.


Men. 

Sverige 2019 vore inte Sverige 2019 om inte dårarna krälade fram och vill förbjuda allt som är klokt, riktigt och rätt.

SVT:  -"Förslaget är inte i enlighet med svensk lag enligt jurister, och oppositionen kallar förslaget populistiskt.

Förslaget som presenterades på måndagen är rättsligt omöjligt, enligt Villhelm Persson, docent i offentlig rätt vid Lunds universitet.
– Jag ser inte något som helst rättsligt stöd för att Staffanstorp kan göra det här, säger han." 

VAAA?!?! Christian Sonesson i Staffanstorp ska fråntas "rätten" att driva en hederlig politik med hänsyn till medborgarnas högsta väl och ve. 

TVI VALE. Vad ska vi då ha politiker till? Om viljelösa och lydiga marionetter är vad det politiskt sjuka värdegrundsrättssamhället kräver.


6 kommentarer:

 1. Juristerna är fiende till det svenska folket. Tycker docenten att det fanns rättsligt stöd för att Akilov inte var utvisad, och därmed kunde dräpa bl a Ebba. Ironiskt nog är det docenten som inte följer lagen.

  SvaraRadera
 2. Men terroristen från Nya Zeeland är säkert välkommen till Sverige, vi är ju bäst i världen på att rehabilitera terrotister/IS-resenärer/ återvändare. Glömde bort att han inte var en jihadist, det är ju islamistiska terrorister som Sverige är bäst på att rehabilitera.

  SvaraRadera
 3. Tonald Drump2019-03-18 23:53

  Jurister är parasiter som likt politiker bara vill sko sig på elände.

  SvaraRadera
 4. När vinden vänder och sanningen åter blir verklighet.
  Kommer alla mytomaner att sitta i TV soffan och kasta skulden på någon annan.
  "Gjorde bara vad PK sa´."

  SvaraRadera
 5. Den svenska rättstänkandet är kass. Att en juristdocent kan avge en synpunkt som den relaterade är högst anmärkningsvärt - det bådar inte gott för framtiden!

  SvaraRadera
 6. Tänk om Christian Sonesson var partiledare för M då kunde man gå tillbaka till dem. Klok och omtänksam om de egna kommuninnevånarna. Tyvärr får vi dras med metmasken och då är det SD som gäller.

  SvaraRadera