lördag 16 mars 2019

Identitetspolitikens barbarism.


Den obevekliga förminskningen av människor till grupper av särställning släpper loss en grym konflikt.Det känns mer och mer som den bestialiska Nya Zeelands-vidrigheten, är vad som händer när identitetspolitiker reducerar alla till bara vara sin ras, sin kultur, sitt kön, sin religion, vars relationer med andra kulturella och radikala måste övervakas och styras, kommer att bli vad allt i samhället handlar om. 

Avrättningarna i Christchurch var som alla normala människor känner - ett djupt föraktligt dåd. Med det sagt, om muslimer kör över människor, skjuter människor på sina arbeten, kör över folk på en bro, spränger unga människor på en popkonsert, dödar julfirare, shoppare, lunchgäster eller skjuter ihjäl homosexuella på en gay bar, då måste de ha radikaliserats eller ha hjärntvättats......av vem talas det aldrig om, och har aldrig föranlett djupare forskning. 

Eller det är förstås enkelt..."det har ingenting med islam att göra". Och ändå - en planerad avrättning som den här, eller den av Brevik, handlar allting om deras förvridna högersympatier. Och dessa åsikter måste som sig bör förbjudas. Fast islam å andra sidan måste få spridas obehindrat, enligt maktens konsensus.

All västPK-media kallar dådet i Nya Zeeland för "vit fascistterror. Hudfärgen på terroristerna är nu dominerande, men samtidigt är det helt tabu att antyda om  mörkhyad, arabisk eller somalisk terrorism.

 Om alla terrordåd granskades efter samma spelregler, skulle världen vara en bättre plats, men identitetspolitikerna tillåter inte det. Därför fortsätter hatet och  återgäldningarna, och vi vet redan den liberala elitens och deras medialakejers eviga mantra....."detta har ingenting med islam att göra"....

Och då väntar vi bara på nästa vämjeliga terrordåd. 

Ty detta identitetshysteriska samhälle kommer bara att bli fulare och fulare. 

Ett inbördeskrig kan dessvärre vara vår verklighet, och inte bara en konspirationsteori.

Länk

2 kommentarer:

  1. Blågula polisbilar i NZ?
    Kan ju förklara att de är osynliga i svenska No Go zoner.
    Och inte bara där…

    Jungman Jansson

    SvaraRadera
  2. Enligt Wikipedia har 348.000 människor dödats under sju år av Syrienkrig.
    Alltså 136 per dag. I snitt.
    Varför är 50 pers på EN dag i NZ så oändligt mycket viktigare att varje nyhetssändning på TV domineras av eländet ?
    Tjalle
    Tjalle

    SvaraRadera