onsdag 20 februari 2019

Var finns högerextremismen som S har byggt upp hela sin EU-vals-kampanj och politik emot?

Hans Li Egnell: Socialdemokraternas ständiga 30-talsreferenser fördummar varje debatt i vilka de används.

Håkan Boström, GP: - "De ständiga referenserna till Nazityskland från vänsterhåll relativiserar ett av historiens värsta brott mot mänskligheten."

Rolf Malm, samnytt: 

-"Förtroendet för politikerna sjunker som en sten. När landets statsminister påstår att en röst på landets näst största parti leder till ett nytt nazistiskt samhälle måste man fråga sig om hans intellektuella utveckling stannat i växten redan under ungdomsåren. Ytterligt få människor kan idag bortse från de outsägliga fasor från nazitiden som i 70 år redovisats i alla tänkbara medier. Vi som upplevde den tiden är för evigt vaccinerade. De som skulle vilja tillbaka till den tiden lär kunna räknas på ena handens fingrar och som otillräkneliga galningar.

Det är otillständigt att tillskriva Jimmie Åkesson och hans väljare den uppfattningen. En statsministers ansvar för alla väljare kräver att han håller sig inom anständighetens gränser. Istället för att deklarera det totala kriget mot miljontals svenska patrioter som försöker utnyttja sin demokratiska rösträtt och hedra förfäders kamp för ett fritt och rättvist fädernesland och sina barns rätt att ärva det."

1 kommentar:

  1. Jag vet att jag upprepar mig.
    Men: Vad var skallmätningarna som vi gick igenom i skolan på 50-talet bra för ?
    Nya passande skolmössor ?
    Tjalle

    SvaraRadera