lördag 23 februari 2019

Kommunikationsdirektör herr Dryg-Dum i Gävle är ingenting annat än en köpt globalist.


Lyssna på maktens mun, här skryter Johan Adolphson i Gävle om sin mångfaldsstad och "Vision 2025", han menar helt ovetenskapligt att 120 olika språk och en stor variation nationaliteter i kommunen är Gävles största styrkor. 

Och de som historiskt byggde staden? Har Gävles mångfaldsdiktator frågat dem? Är det så här Gävleborna har valt att ha sin stad? Människor som inte har samma kultur, inte förstår varandra, kanske inte ens tycker om varandra, bor för sig själva, och inte har något gemensamt mål? Hur ska Johan Adophson få ihop detta till Gävles största styrka förutom i vackra fraser?


Men reaktionerna på den täckta muslimska kvinnan på Gävles reklampelare för staden kom tack och lov våldsamma och starka.

Då skriver Johan Adophson, som själv tror att "mångfald berikar demokratin" (se dig om i välden Johan Adolphson!!) och behöver en "genusfotograf" i sitt Gävleteam, ett försvarsbrev.

Johan Adophson: -"Så kom den till slut. Motreaktionen på att vi i Gävle ser mångfald som en tillgång i alla aspekter. Protester idag i mejl och via telefon över att en muslimsk kvinna i hijab frontar Gävle. Att Gävleborna själva har valt henne och 99 andra som en bra ambassadör för Gävle räknas tydligen inte. Jag noterar samtidigt att inga protester kom när vi lyfte fram vita, kristna, heterosexuella män i vår marknadsföring."

Så fruktansvärt infantilt. De kraftiga motreaktioner tarvar inte dina bortförklaringar, Johan Adophson. 

Jag är ingen mångfaldsvurmare, men vi som protesterar går inte in i debatt om vem som är dina medskyldig i valet av bild. Vi protesterar mot hela Gävles normalisering av ett huvudduk ( hijab= barriär, sköld = isolering och segregation), som symboliserar förtryck. Våra protester handlar om etik och moral, och vilket samhälle vi väljer för våra barns framtid.

Gävle-annonsen sargar gravt alla de kvinnor som själva lever tungt förtryckta.  Men förnedrar också alla oss som känner avsky mot allt kvinnoförtryck, och mot män i den politiska karriären som hyllar det.


8 kommentarer:

  1. Vilken jävla idiot som inte begriper att man förödmjukar varenda svensk med detta sinnessjuka tilltag. Han får väl förmodligen medalj av vårt lika sinnessjuka etablissemang. Blodsven

    SvaraRadera
  2. Vilket skitsnack av Johan A. Går att fylla en hijab med en ny mening. En god efterföljare till ayatholla Khomeini. 120 olika nationaliteter, snart är det ingen som känner sig hemma i Gävle, det kommer att skapa enorma problem.

    SvaraRadera
  3. Ja. Visst är det sjukt att de inte förstårr så uppenbara fakta.

    SvaraRadera
  4. "Att Gävleborna själva har valt henne och 99 andra som en bra ambassadör för Gävle"
    ...och hur såg de andra 99 ut?
    Gissningsvis utan hijab?

    SvaraRadera
  5. Denna PK varelsen tror jag inte har förmågan att se konsekvenserna av vad han skriver.

    SvaraRadera
  6. Tonald Drump2019-02-23 20:22

    Om kvinnan på bilden erkänt att hon inte bär hijaben frivilligt så hade hon inte haft ett huvud att ha hijaben på.

    SvaraRadera
  7. Johan menar nog att "är jag snäll mot dem så är de snälla mot mig. Och jag blir minst Generaldirektör".
    Han tror att all mångfald baserar på "svensk värdegrund".
    Jag har jobbat några år i utomeuropeiskt land.
    Det första jag blev tillsagd var "var inte hygglig mot någon för hygglighet ses här som svaghet".
    Tjalle

    SvaraRadera
    Svar
    1. När du lägger dig ner framför en kulturfrämling och ber om ursäkt för att du finns till och ger dem allting gratis. Då föraktar de dig in i döden.

      Radera