onsdag 13 februari 2019

Bakåtsträvarna Kazmierska och Björn Eriksson har gått i taket över Ulla Gustavssons fria mod och raka rygg.


Det är alltså den här bilden som Björn Eriksson tycker sprider glädje. Bakom pixlet döljer sig en barhuvad pojke med vind i kalufsen och en flicka instängd i det religiösa patriakatets tvångshuvudbonad. 

Kazmierska och Eriksson gör det enkelt för sig, precis som man gjort i alla andra länder som förlorat sin frihet till islam. Det går fort, från "de tolerantas" kamp FÖR tvångshuvuddukar, -  till barnäktenskap, könsstympning och faders/brodersmakt. Vi har sett det förut. 

Det finns bara ett sätt att hjälpa dessa barn till frihet i ett sekulärt samhälle - och det är att förbjuda huvudduken och allt annat som den står för.

6 kommentarer:

  1. Den sjunde mars är det precis 40 år sen Ayatollha Komeini beslöt att kvinnorna i Iran skulle ha slöja. Han ler nog i sin grav när han läser vad Björn E och Kazmierska skriver.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, de är hans ivriga propagandaslavar.

      Radera
  2. Tänk så fel det blev för den vanliga människan i Iran. Det blev säkerligen inte som de hoppats på. Nu, så här 40 år senare är vi inne på samma väg som Iran. Varför kan inte personer som Kazmierska och Eriksson se de försök till revolt mot slöjtvånget, som finns i Iran?
    En liten bön till Carina-Fina: Ange gärna när du länkar till A-bladet och liknande sidor. Jag går aldrig in på de sidorna utan att det finns en unv.is länk. Allt för att inte gynna dem.
    Maggan

    SvaraRadera
  3. Tonald Drump2019-02-13 19:00

    Lägligt att slöjtjejen testar skytte. Det kanske inte är för idrottens skull.

    SvaraRadera
  4. Oj, jag måste ha missat, min avsikt är att inte länka till Aftonbladet och expressen. Ska skärpa mig.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jaha, nu fattar jag, Maggan!!! När jag kopierar deras bilder och någon klickar på bilden så kommer man automatiskt in på tidningen. Det visste jag inte, då så, det ska inte hända igen.

      Radera