tisdag 15 januari 2019

EU-länderna krackelerar. Idag losar Prime minister May big time.


Vi européer har, av någon anledning, blivit sittande med makten hos narcissister eller t.o.m imbecilla idioter som befinner sig ljusår från verkligheten. Dessa väljer att spendera sin tid i oändliga och meningslösa möten och debatter istället för att ta itu med EUländernas raserade framtid. De tycks inte behöva folket mer än på valdagen. 

Jag har min egen konspirationsteori. EU - the evil - har sänt massinvasion till länderna för att rasera all välfärd och alla välfungerande samhällen. De har engagerat lydiga kvinnor och män att medvetet låta förstöra polis- och rättssamhällen, vård, skolor m.m. - för att sedan komma med en "utsträckt" hand. Och införa EU-skatt, EU-regering, EU-statsöverhuvud, EU-försvar, EU-polis, EU-skola, EU-sjukvård osv för att för evigt spräcka nationalstaterna och bilda Europas diktatoriska förenta stater.


1 kommentar:

  1. Raymond Zweigberg2019-01-15 14:04

    I princip så har du rätt Carina. EU är en globalistisk våt dröm som skulle krossa nationalsstaterna. Men en väldigt stor intressent i sammanhanget är de olika bankkonglomeraten som finns jorden runt. Den svenska djupa staten med Wallenberg och SEB/InvestorAB är pådrivande i detta fall.
    Vad är det alla länder ovillkorligen måste ha? Telekommunikationer! Ett av världens mest utspridda telekom-företag är det av Investor delägda Ericsson AB. Finns i närapå de flesta länder i världen. Hatar konkurrens! Notera att kinesiska Huawei avslöjades med en spion i Polen (vem tipsade? tror inte Ericsson är helt oskyldig där)
    Alla dessa bankmaffior behöver nya människor att skuldsätta för att få dagens ekonomimodell att fortsätta att expandera. Där ligger huvudskälet till de svenska invandringsvurmen. Politikerna är enbart marionetter för för globalisterna.
    Bankmaffian äger de pengar som styr ekonomin som styr politiken!

    SvaraRadera