tisdag 8 januari 2019

Anser sin kulturella bakgrund stå över svenskars lag.

Solna tingsrätt friade för snart ett år sedan en man från kvinnomisshandel, för att ”hans familj verkar vara en bra familj, till skillnad från hennes”. Mannen stod åtalad för att ha misshandlat en kvinna som han tidigare haft en relation med.

I den friande domen stod bland annat att ”det normala i ‘dessa kretsar’ är vidare att en kvinna berättar för släkten att hon blir misshandlad om hon blir det så att saken kan lösas inom familjen. Det faktum att NN (kvinnan) inte sagt till hans släktingar att han slog henne, utan i stället anmälde det till polisen, minskar hennes trovärdighet ytterligare”.

Men den dömde mannen har inte gett upp. Nu vill han att Högsta domstolen tar upp ärendet och frikänner honom.
”Båda parter har en utländsk bakgrund, talar samma språk och har likvärdig kulturell bakgrund. Den tid de levt i Sverige har sannolikt inte kunnat utplåna eller påverka all deras bakgrund”, står i överklagandet. Tiden i Sverige kan inte "utplåna" eller "påverka".

Vad ska loserpolitikerna göra med landets alla "gäster" som anser sig ha von-obenstatus jämfört med  oss utrotningshotade. Och var kan de ha fått denna  tvångstanke ifrån.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar