torsdag 6 december 2018

Vänsteraktiviststyrda Åhléns: Pilutta er alla kunder - ni ska inte tro att nåt är "svenskt"

Thomas Gür, FB:

- "Vilken total rappakalja av Åhléns.
För det första är tomten - den i Sverige, en svensk mytologisk figur.
För det andra är Sankta Klaus, eller Nikolaus av Myra eller Nikolaus undergöraren (Νικολαος, Nicolaus Myrensis), ärkebiskop av Myra, född cirka 280 i Patara, död 6 december 343 i Myra absolut inte turk. Det fanns inga turkar i Patara eller Myra på den tiden. Nikolaus är lykier, och som sådan alltså en grek.

(De första turkarna dök upp i området, som erövrare vilket kan vara av visst intresse i sammanhanget, först en 800 år senare - dessförinnan hade Myra hunnit erövras av araberna också.)
Det är så korkat som det kan bli.Och ja, julen är svensk oavsett om Nikolaus är grek eller turk (och nej han är inte turk, utan grek)."--

-Länk till Åhléns här:https://www.facebook.com/371736423337/posts/10157141838588338/ 

Varför njuter Åhléns så hejdlöst av att knäppa sina kunder på näsan och såra dem, varför känner Åhléns att de måste ta till lögner för att förneka landet och vår kultur, varför mår Åhléns så förträffligt av att kunna ta det som vi uppfattar som svenskt och, liksom tjuvar på natten, dela ut det traditionellt svenska till alla möjliga andra länder?? 

Vems uppskattning är det som Åhléns dreglar så efter med detta evinnerliga Sverigehat? 

4 kommentarer:

  1. Dessa aktivister, finns överallt. Snart fåt vi väl veta att Kalla åker skidor som en turk, längdskidor uppfanns i Turkiet. Tomten från Turkiet, stämmer ju bra på Nöjen, årets tomte.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

      Radera
  2. Klippte nu sönder mitt Åhlenskort.

    SvaraRadera
  3. Jag tror att det är några reklambyråer som dominerar i Sverige och de har mångkultur på sin agenda. Ni har väl märkt att i all svenskproducerad tv-reklam så är det alltid "mångkultur" som råder. Familjerna är alltid uppblandade och paren består alltid av folk med olika hudkulör. Det är som om det inte får finnas etniskt svenska familjer. Allt ingår i bearbetningen och betingningen av oss.

    SvaraRadera