lördag 10 november 2018

Lägg ner SverigesVänsterTv.



Min SAS-kapten:

"SVT Rapport 9/11
4 min om nyanlända som ”tvingas flytta” från Täby till landsorten. Där dessa kommuner då måste ta över försörjningsstödet! Som kvinnan i inslaget säger ”Jag vill inte flytta härifrån aldrig”

2 min om skogsbränder i Kalifornien varvat med bilder troligen från sommarens bränder i Sverige.

3 min om det planerade raffinaderiet i Lysekil där den första de intervjuar är Marlena Ernmans dotter, 15 år och miljöaktivist som skolstrejkar för klimatet utanför riksdagen. Därefter intervjuas en miljötaliban, förlåt en klimatchef!! I naturskyddsföreningen som förklarar att vi har tio år på oss att undvika klimatkatastrof."

Gör om SVT till en betalkanal. Skräddarsydd hjärntvätt för de som känner sig vänsterblivna.

5 kommentarer:

  1. Krösamajorna i klimathysterin trummar på. Många nya jobb skapas, viktigt veta hur mycket koldioxid som är förknippat med tex ketchup. Många nys yrken skapas, finansierade av skattepengar, tex klimatpsykolog, klimatstrateg, klimataktivist, klimatforskare osv. Men klimatet låter sig inte påverkas av detta, men hybris verkar florera bland dessa ”planeträddare”. Däremot påverkas min ekonomi av alla koldioxidskatter och energiskatter, där är uppfinningsrikedomen stor. Senaste klimatkatastrofen i Sverige, nödåren på 1860-talet berodde på att människorna syndat. Det sa en biskop när han höll ett tal i Haparanda i augusti 1867, Herrens hemsökelse med hungersnöd ”beror på att ni har syndat”. Nu syndar vi genom att köra bil på bensin, äta kött, flyga med mera. Inget nytt under solen.

    SvaraRadera
  2. Det känns ännu bättre att kunna rent lagligt undandraga l´ínfame svea 2600 sek per år.
    Ett av många skäl att vara skriven utom sverige…

    Jungman Jansson

    SvaraRadera
  3. Mycket klimathysteriprat i SVT nu. Indoktrineringen är i full gång. Man blir spyfärdig så fort man kollar på nyheterna och deras vinklingar.
    Håller helt med dig att SVT skall vara en betalkanal.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Klimathysteripratet kulminerade ju under valrörelsen, mest för att man skulle glömma/dölja migrationeproblemet..
      .. och det funkade ju utmärkt...
      Varför överge ett vinnande koncept?

      Radera
  4. "Gör om SVT till en betalkanal. Skräddarsydd hjärntvätt för de som känner sig vänsterblivna."

    Vänsterblivna har aldrig någonsin betalt för något. Det är alltid andra som betalar för allting till dess de vänsterblivna gjort slut på andras pengar.

    SvaraRadera