fredag 12 oktober 2018

Vem är du Tobias Ligneman, kommunikatör i Lund?

-"Riksbyggen, Lunds kommun bygger sammanlagt 32 nya lägenheter i Genarp. Lägenheterna är öronmärkta för nyanlända.

– Lunds kommun garanterar hyran i fem år, och sedan är förhoppningen att de boende ska kunna ta över kontrakten, om de har jobb eller försörjning. Det handlar om mer än att ge folk rum, vi vill ge folk en plats i "det nya samhället", säger Tobias Ligneman, kommunikatör vid Lunds kommun."

Vem är Lunds kommun att skapa "Det Nya Samhället"? Har du, Tobias Ligneman, frågat invånarna i kommunen, har de bett dig skapa "Det Nya Samhället?  Vad innebär "Det Nya Samhället" för de som med blod svett och tårar byggt upp det gamla samhället från grunden? Att dom är passé? Förutom som betalare?

Vad är det som är så nytt i ditt samhälle? Att människorna byts ut från sådana människor som måste betala från dag 1, annars kommer kronofogden - till sådana människor som av outgrundliga anledningar ges allting gratis, ev hela livet. 

Hur får du matematiken att gå ihop? 32 familjer som av dolda skäl, ska försörjas till att börja med i fem år? Vad ger dig rätten att ta invånarnas höga skatter och ge bort i minst fem år? 

Ett hutlösa givande av andras medel -  som passiviserar och inte skapar incitament till egen sund kamp för ett bättre liv i gemenskap med alla andra. 
skanskan

7 kommentarer:

 1. Jag vet inte om någon nämnt detta i ett tidigare inlägg men detta är ett hån mot oss svenskar och fattigpensionärer.

  https://www.nyatider.nu/god-man-at-asylsokande-personal-pratar-bebissprak-och-trugar-pa-dem-gavor/

  Såhär är det överallt i vårt samhälle, men om en svensk är skyldig det minsta lilla blir personen jagad. När ska detta helvete ta slut?
  DGDF

  SvaraRadera
 2. Finns tydligen många förståndshandikappade personer ute i landet som tar pengar från det svenska folket och ger till invandrare. Fattigpensionärerna ökar med det bekymrar säkert inte denna varelsen det minsta.

  SvaraRadera
  Svar
  1. 80 % av svenskarna tycker tydligen så...sätter gärna epitetet förståndshandikappade på dessa.

   Radera
 3. Skånskan;"....det (är)viktigt att det finns ett större tänk kring det här. I Genarp finns nätverket ”Tillsammans för Genarp”, som vill underlätta för nyanlända med språkcafé och faddrar. Det handlar om det medmänskliga bemötandet som vi som myndighet inte kan ge, utan som kommer från privatpersoner, näringsliv och föreningar, säger Magdalena Titze, flyktingsamordnare i Lunds kommun."

  - Tänk så enkelt det är att ge bort skattehjonens pengar. Är vi redan där att vi betalar Jizya (Mer skatt till välfärdsimmigranter)?

  Magdalena måste tänka inte bara stort utan också rätt. Skapa ett mellanösterkvarter, ett mångkulturellt projekt i miniformat i Genarp där shia, sunni, wodoo m.fl. andra grupper får integreras med varandra. Om det blir någon assimileringen utanför kvarteret tror jag inte, då bygden folk är skåningar vilka är som svenskarna är mest. Sånt folk vill vi inte ha i släkten. De passar bäst där hemma.

  Tyvärr kan jag inte skriva på skånskan. Di hadde lauvit bättre än di blir.

  Lycka till Magdalena. Går det INTE bra så är det varken ditt eller nätverkets fel "Tillsammans för Genarp. Mässkalle

  SvaraRadera
  Svar
  1. Dessa kryp till människor. Som anser sig ha "ett större tänk" än de som slavliknande tvingas betala - mot sin vilja. Och som ska bygga "det nya samhället" på vår bekostnad, tyvärr har de inte informerat oss om vad det är vi måste betala. De utgår väl ifrån att vi inte fattar dessa ybermänskligas större tänk. Tvi vale för Magdalena Titze och Lunds von Obenkommun.

   Radera
 4. "Kommunikatör" = leg Lögnare...

  "Nybyggen" = snorhög hyra. dvs kommunen MÅSTE betala, därefter så blir det 95% bostadbidrag.
  Undrar vad övriga boende i kommunen tycker om detta? Inga skattebetalare, inga jobb, (troligen) ingen utbildning heller. Dvs 100% bidragberoende = skattemedel..
  Ska bli kul att se vad som händer. Denna kommun lär ju inte vara ensam om detta handlingssätt.

  SvaraRadera