torsdag 11 oktober 2018

TV4 fake news.



Som vanligt. ZZZZZzzzzzzZZZZ

"Vägglössen breder med racerfart ut sig i Sverige, risken finns att de sprider sig till våra offentliga miljöer."

TV4 har åter lyckats hitta en forskare och expert som berättar för oss att vägglössen här beror på "svenskarnas ökade resande". Det sa dom redan för några år sen, och de har uppenbarligen inte kommit till samma insikt som alla vi andra att skadedjuren kommer med invandrarna från ickecivilisationer. 

TV4 tror att vi blir rasister av denna fakta. 

TV4 hade också ett nyhetsinslag om att norrlänningar har svårare att klara värmeböljor än de som bor längre söderut. 

Låter självklart. 

Liknande jämförelse om att -pip- från -pip- inte tål nordlig kyla och mörker lika bra som vi som är födda här, kommer ingen expert eller forskare någonsin våga säga på någon svensk maktkanal.


4 kommentarer:

  1. "Liknande jämförelse om att -pip- från -pip- inte tål nordlig kyla och mörker..."
    Tur att det kom -pip- för utskrift hade du blivit klassad som rasist, främlingsfientlig och kanske tom nazist.

    Pengar öses över invandrare och fler och fler fattigpensionär blir det i Sverige. Sju(k)klöverpolitiker måste helt enkelt klassas som förståndshandikappade.

    OT:
    God man åt asylsökande: Personal pratar bebisspråk och trugar på dem gåvor
    https://www.nyatider.nu/god-man-at-asylsokande-personal-pratar-bebissprak-och-trugar-pa-dem-gavor/

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag undrar om inte den är mer farlig och förödande, men också förståndshandikappad. Läste artikeln som du skickade, fick ångestbrytningar och vred mig som en mask.

      Radera
  2. Raymond Zweigberg2018-10-12 09:10

    Den djupa staten, både i USA och Sverige (läs Wallenberg) har börjat, tack vare Trump, vittra sönder. Och där med påverkas också den vansinniga och verklighetsfrånvända kulturmarxismen. Av den anledningen ser vi att deras försök till påverkan har visat fram alltmer vansinniga varianter i en alltmer ökande takt. Se bara som exempel det av staten nyfunna intresset att åter skapa ett institutions-Sverige för de människor som inte kan ta vara på sig själva. Enda möjligheten att stoppa detta vänsterraseri är att försöka påverka det sovande folket i allt högre utsträckning. Den stundande finanskrisen kommer att slå väldigt hårt mot Sverige som troligen har världens mest privatskuldsatta befolkning. Om man har pengar på banken måste man värdesäkra dem så fort som möjligt för raset är redan igång.

    SvaraRadera
  3. Själv klarar jag mig hyggligt,när det gäller TV och deras lögner o. fantasier. Tittar nämligen aldrig,(enbart vid tillfälliga misstag)på deras idoga försök att fördumma folk.
    Vad som däremot ofta inträffar,när jag ögnar över rubriker i Abzurdska PK-blaskor.Vet inte om ni andra fått/får samma känsla i bakre delen av munnen ? Ungefär som om en klump uppstår....Nu tillhör jag dem,som aldrig haft nöjet indoktrineras genom vänsterns förskolor.Kanske en symptom som drabbar oss självtänkande ?

    SvaraRadera