måndag 15 oktober 2018

Medan 7 partiledare "sonderar"- för att undvika den enda existerande lösningen för Sverige.

Håller "mångkulturen" på att ta död på vår demokrati och civilisation. 

Och vi svenskar står snällt och vänligt handfallna inför det nya hatet och våldet som krossar oss. Och ingen av oss vågar säga pip.

Anna Dahlberg, expressen, utdrag: - Det går en röd tråd mellan stöket i skolan och poliser som blir kallade horor. Bristen på respekt för auktoriteter borde bekymra oss alla.

Skolan är ett uppenbart exempel. Inget annat land i västvärlden har lika stora problem med stök och sena ankomster som Sverige. Skolbränder och skadegörelse är vanliga, vilket har lett till en snabb ökning av kameraövervakning i skolorna.
Anmälningarna om våld i skolor har mer än fördubblats på fem år. Lärare har blivit skallade, fått håret avslitet och tänder utslagna. Mer än var tredje rektor inom grundskolan i Göteborg uppger sig ha varit utsatt för hot eller våld under det senaste året. Den vanligaste förövaren är en elev eller anhöriga till denne.

Inom vården märks samma trend. Sjukhus på flera håll i landet har rustat sig med larmknappar, övervakningskameror, väktare, säkerhetszoner och slussar. På sjukhuset i Södertälje går vårdpersonalen numera runt med en brosch i syfte att avhålla patienter och deras anhöriga från att kränka, hota eller slå.

Bussförare blir spottade på, slagna och hotade
Tågvärdar och busschaufförer är andra utsatta yrkesgrupper. Fackförbundet Kommunal driver numera kravet att landets bussförare ska slippa att kontrollera biljetter. Skälet - det skapar för många konflikter med resenärerna.

I stort sett dagligen rapporteras olika incidenter in där bussförare har blivit spottade på, förolämpade, slagna eller hotade med olika föremål. Alla former av förnedring förekommer, berättar Kommunal, som undrar hur det ska gå att fylla rekryteringsbehoven framöver om inget görs.

"Så vad sker i ett samhälle där de traditionella auktoriteterna, en uniformerad chaufför, en polis, en bibliotekarie, förlorar sin auktoritet?"

10 kommentarer:

 1. Är det kränkade att berätta att om man kom till klassrummet efter att läraren kommit in och klassrumsdörren stängts så blev det ett "s.a." (sen ankomst) i klassboken.
  Tre s.a. och det blev B i ordning...

  SvaraRadera
 2. Går det att kommentera på bloggen???????????

  SvaraRadera
 3. Det finns en sanning som inte får nå ut till medborgarna. Polisen, skolan och andra myndigheter vet vilka, men detta göms för allmän beskådan.

  Den här artikeln från den svenska skolan är några år gammal, väldigt skrämmande och jag tror inte situationen idag är till det bättre.
  https://unv.is/dn.se/kultur-noje/kulturdebatt/rapport-fran-en-vartermin-i-kaos

  SvaraRadera
 4. Det sinnessjuka Sverige och personalen på Migrationsverket likaså.
  6-årig pojkes mamma dog – ska utvisas
  https://samnytt.se/6-arig-pojkes-mamma-dog-ska-utvisas/

  SvaraRadera
 5. Raymond Zweigberg2018-10-17 08:41

  I dag har lärare både elever, föräldrar och skolledning emot sig. En enorm eloge till de lärare som trots det fortsätter försöka att utbilda barnen.

  SvaraRadera
 6. https://www.facebook.com/kent.ekeroth.3

  Ja minsann. Det är ju helt sanslöst.

  Det står uttryckligen 4 dagar i grundlagen. Hur är det ens möjligt att ingen reagerat
  tidigare eller att talmannen ens kan dra ut på det?

  ” 4 § När en statsminister ska utses, kallar talmannen företrädare för varje partigrupp inom riksdagen till samråd. Talmannen överlägger med vice talmännen och lämnar sedan förslag till riksdagen.

  [S2] Riksdagen ska inom fyra dagar, utan beredning i utskott, pröva förslaget genom omröstning. Om mer än hälften av riksdagens ledamöter röstar mot förslaget, är det förkastat. I annat fall är det godkänt. Lag (2010:1408).”

  Det är ungefär som när polisen struntade i att upprätthålla utlänningslagen och leta efter illegala invandrare. ”Den politiska viljan finns ej”.

  Att man helt enkelt kan strunta i grundlagen på detta sätt är närmast otroligt. Frågan borde därmed kunna väckas direkt i riksdagen av valfri ledamot för att tvinga fram en av dessa fyra omröstningar.

  Kan tex inte Jonas Millard som KU-ledamot testa?

  SvaraRadera
 7. NPC – nya memen som får vänstern att se rött
  http://www.friatider.se/npc-nya-memen-som-f-r-v-nstern-att-se-r-tt

  SvaraRadera
 8. Prisskandal: Lögner om utsatta barn belönas
  Utdelningen av priser till de absolut värsta journalistiska bedragarna når en ny nivå när Gellert Tamas tilldelas Torgny Segerstedts frihetspenna. Därmed visar styrelsen för Stiftelsen Torgny Segerstedts Minne att inga lögner är för grova, inget bedrägeri för anstötligt, ingen agendajournalistik på de allra svagastes bekostnad är alltför förkastlig för att prisbelönas.
  https://juliacaesar.blog/2018/10/17/prisskandal-logner-om-utsatta-barn-belonas/#more-7107

  SvaraRadera
 9. 7–klövern går ihop – ska hålla SD och ÖP ute
  https://nyheteridag.se/7-klovern-gar-ihop-ska-halla-sd-och-op-ute/
  Vad är det för hjärnspöken dessa sju(k)klöverpolitiker har?
  Kommer samma ske i Riksdagen?

  SvaraRadera
 10. Sverige är tryggare än någonsin
  Så här kan vi lätt bryta in!
  När folk är på jobbet
  samtidigt betalar skattet.

  Vi tar deras dyra grejer
  dem får de aldrig åter

  Vi bara skrattar
  när vi sitter i hotellet
  som se kallar straffet.


  Hälsning
  poet utan rotig arbetarskjorta

  SvaraRadera