onsdag 19 september 2018

Mer Tjena Lena Mellin.

Tjena Lena😎Hur ser du pĂ„ alla rapporter och anmĂ€lningar om valfusk. (Gömda valsedlar, utbytta valsedlar i öppna kuvert, valurnor som saknar plombering, röstlotsar som hjĂ€lper till att lĂ€gga ”rĂ€tt” valsedel i kuvertet, klanröstning m.m.) Varför ser man inte mer av detta i media? Enligt mig Ă€r detta ett stort hot emot demokratin.

Lena Mellin: Det Ă€r inte ett stort hot mot demokratin ( underförstĂ„tt: "sĂ„ lĂ€nge vi i vĂ€nstern vinner pĂ„ det" -) men det kan sĂ„klart bli det i framtiden( underförstĂ„tt "om nĂ„n annan skulle vinna pĂ„ det"). 

Alla val ska givetvis gĂ„ korrekt till vĂ€ga (underförstĂ„tt: "utom om det gĂ€ller SDs valsedlar och valstugor"). 

De som saboterar borde ta sig en rejÀl funderare (underförstÄtt: "ja det Àr ju ingenting vi vill komma Ät pÄ laglig vÀg, sÄ de fÄr gÄ hem och skÀmmas lite för sig sjÀlva"), exempelvis om det Àr vÀrt att gömma eller slÀnga valsedlar som det pÄstÄs ha gjorts pÄ vissa hÄll (underförstÄtt: fast det Àr sÀkert bara lögner pÄ högerextrema sociala medier").

Men allt kommer att undersökas, var sÄ sÀker. (UnderförstÄtt: "Tro inte pÄ mig - jag har som vanligt absolut nada susning!!")

1 kommentar:

  1. Raymond Zweigberg2018-09-20 11:49

    Lena Melin tillhör rödvinsvÀnstern och Àr lika trovÀrdig som Mona Sahlin.

    SvaraRadera