torsdag 13 september 2018

Jan Björklunds blå skjorta kostade skjortan.

Vad är detta? Voffor hängde Björklund inte bara skjortan i det blå skåpet? Som en reminder om att det inte spelar nån roll för väljarna - som ju inte  blivit fler än från dåtidens start - vad Björklund har för färg på skjortan. 
Efter drygt 200 bud på Tradera blev slutpriset 42 000 kronor, pengar som L-ledaren donerar oavkortat till den vänsterextrema organisationen Expo.

Han skänker alltså bort pengar till de mörka, dunkla krafterna. Undrar vad hans barn säger om det.

Polly Ester, kommenterar på min blogg:-"Det har kommit fram nu vem köparen är. En kille 30 år gammal, bor i en hyresrätt i förort, ca 200 fattiga grannar, mest utländska namn. Mystiskt!!"  

Nån som vet mer? Kommer pengarna ev från försörjningsbidrag? Rundgång?

3 kommentarer:

  1. Raymond Zweigberg2018-09-13 10:13

    Då i stort sett hela riksdag och regering är en produkt av 68-vänstern så kan man förstå signalspelet i denna handling. Liberalerna och Centern befinner sig politiskt någonstans mellan vänstern och sossarna. Kommande fyra år kommer att knäcka Sverige om inte SD på riktigt blir vågmästare och kan hejda de värsta galenskaperna.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Valresultatet var nog det sämsta som kunde tänkas. Nu är det möjlighet för de politiska rävarna inom (s) att kunna köra med Alliansen, mot (s) förlorar tyvärr Alliansen 9 ggr av 10 när det gäller rävspel.....

      Radera
  2. Expressen hade igår reportage om detta, namn och bild på köparen och Björklund tillsammans.

    SvaraRadera