tisdag 25 september 2018

En statsminister som går över lik för att få fortsätta vara statsminister. Igen och igen och igen.

"Kallade SD för nazister – nu anmäls Löfven till KU"

                                               Publicerad 

Stefan Löfvén har gått över gränsen förr, men skyr aldrig att falskeligen och lögnaktigt attackera oskyldiga medspelare bara för nöjet att få dansa på deras grav. 

samnytts bästa kommentar.

Tant Gredelin: 
Löfven borde polisanmälas för att hela tiden försöka förringa de fasansfullheter som nazismen utförde inte minst på judar. Att försöka få folk att tro på att offren blev utsatta för den behandling som Åkessons parti står för är kränkande för offren. I så fall hade 10 miljoner människor fler levt i dag.

 Löfven borde läsa lite historia om nazismen och dess offer. Att jämföra detta med Sverigedemokraterna är att låtsas att förintelsen bara var att man inte ville släppa invandringen fri. Eftersom Löfvens parti är det enda parti i svenska historia som själva bedrivit nazistisk politik borde han ha vett att hålla tyst men han saknar till och med självbevarelsedrift i detta. Som man brukar säga: "Den som sa det han var det".

8 kommentarer:

  1. löfven är alltför dum för att förstå! han är INGEN statsminister utan en marionet, ditsatt av korrupta sossar för att kunna "styra" honom för sin egen berikning. han är en betald lakej för att tillgodose vänstern deras behov, inte folkets.

    SvaraRadera
  2. Regeringskansliet i uppror mot Löfvens avsked
    https://samtiden.nu/2018/09/regeringskansliet-i-uppror-mot-lofvens-avsked/

    SvaraRadera
    Svar
    1. Raymond Zweigberg2018-09-26 09:46

      Dags att rensa i alla politiska sammanhang. Bort med alla de socialistiska lydpersonerna och tillsätt politiskt obundna i regeringskansli, SVT/SR och myndighetsledningar. Rensa domstolarna på politiskt tillsatta tjänstemän och gör rättsinstanserna fria från politik och frimurare.

      Radera
    2. Innan det kommer att hända måste det ske en revolution vilket knappast händer med 82% procent som sover och inte ser. Vi har sosseutanförskaps områden som röstar enligt sin agenda som kommer att ta över alltmer. Rekommenderar Julia Caesars senaste krönika. Islam och vänstern bereder väg för varandra. Det som finns i opposition i riksdagen är endast SD som Mobbarna älskar att hata.
      https://juliacaesar.blog/2018/09/25/kent-andersen-islam-ar-opium-for-vanstern/

      Radera
    3. Ett undantag som kommer att bli regel.
      På onsdagen är det dags för invigningen av den nya moskén som har tagit sex år att renovera med pengar från bland annat den kuwaitiska regeringen. På kyrktornet finns nu istället för ett kors en gyllene arabisk inskription som lyder ”Allah”. Kuwaits ambassadör Najeeb Al-Bader samt representanter från de lokala myndigheterna kommer att närvara vid invigningen.

      Händelsen markerar första gången i Tysklands historia som en kyrka omvandlas till en moské. Enligt den tyska kyrkans regler får man bara sälja kyrkobyggnader till andra kristna och under vissa omständigheter till judiska församlingar. Denna gång har man dock medgett ett undantag.

      https://nyheteridag.se/tysk-kyrka-invigs-efter-renovering-som-moske/
      DGDF

      Radera
  3. BRA!
    Sätt dit honom.
    Det är oacceptabelt att en person skriker kränkande okvädesord åt oskyldiga medborgare.
    SD är ett demokratiskt politiskt parti och vi som väljer att rösta på dem är fredliga människor som vill leva i ett fredligt land.
    Svensson

    SvaraRadera
  4. S hotar med Nazism, men glömmer att S stod nära just Nazismen, eftersom dessa av namnet var KOMMUNISTER och att socialist-demokraterna själv var "lönn-kommunister"
    Det gamla talesättet, "den som säger det - ÄR DET" hyllas ständigt av S!

    SvaraRadera
  5. Tror Löfven att 1,1 miljoner svenskar sympatiserar med Nazismen? Han borde fanimej sinnesundersökas.
    Hade han blivit det som ung hade han inte haft barn idag (tvångssteriliserad).

    SvaraRadera