söndag 12 augusti 2018

Vänsterglobalistmedia har efter regeringsbytet i Italien börjat bry sig om vem som mördas.


En journalist på danska Politiken skriver: - "Nio mordförsök i hatets sommar: 

-Våld, mord och hatfull retorik mot migranter är förklaringen till stor politisk succé i skräckens Italien. Italiens inrikesminister och högerledare, Matteo Salvini, skruvar upp flera års främlingsfientlig stämning. Resultatet är en våg av våld i landet, där de gamla partierna har förlorat spelet och EU har svikit.

Rasismen breder ut sig i dessa dagar, veckor och månader långsamt, men lika dödlig som en cancersvulst i det italienska samhället. Antalet rasistiska mord och övergrepp exploderar i jämförelse med de senaste åren -  varningssignalerna för utvecklingen kommer både från vänster och den katolska kyrkan." 

I decennier har EUs katastrofala mångfaldsexperiment skördat brutala dagliga offer bland den etniska majoriteten, inte bara sjuk islamism, utan mord på oliktänkande, knivskärningar, skjutningar, överjävliga kvinnomord, bränder, råa kvinnoförtryckande brott, hot mot samhällsorganisationer, våld mot äldre och barn, rån och stölder av allt som moraliskt, ekonomiskt, historiskt och kulturellt var vårt.  Hur många mordförsök har vi haft i socialismens högborg denna sommar?

Undrar var NWO:arna,
vänstern och katolska kyrkan var då?

Och BTW, finns det någon- förutom EUtopparna -  som EU inte svikit?


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar