fredag 10 augusti 2018

SVT/TV4/SR ser ut att vinna valet i år igen.


Varje sändning i veckor nu, har SVT/SR och TV4 jobbat hårt för att lyfta sitt MP över riksdagsspärren. Och dom har lyckats alarmera hela folket, varenda obemötta skrämselinslag har haft åsedd effekt.

Enligt Novus har de hysteriska nyhetsinslagen om sommarens extremvärme och bränder fått väljarna att ranka "klimatfrågan" som allt viktigare.

35 procent av de tillfrågade lydiga tittarna svarade att Isabella Löwin, klimat, och miljö är valets viktigaste frågor, jämfört med 30 procent i juni. Klimatfrågan har inte  rankats så högt sedan 2010. Regimmedia jublar!

– Rimligen bör det här vara en möjlighet för miljöpartiet att klara sig kvar i riksdagen. Det vore konstigt om de inte skulle göra det med tanke på miljöfrågornas ökade betydelse. Den här frågan kommer att leva under hela valrörelsen, det är ingen tvekan om det.

Sjukvårdsfrågan är fortfarande i topp (61 procent) följt av invandringen (54 procent) och skolan (52 procent). Fast det är inte svensk regimmedias prioritering. 

SVT

6 kommentarer:

 1. Där jag bor har det varit ett fint sommarväder. Vi har kunnat bada mer än på flera år. Uteserveringarna har varit väl besatta med glada människor. Solen gör oss glada, inte kallt och regnigt väder. Sol och värme gör oss mer sociala, vi umgås mer när vädret är fint. Miljöpartiet står verkligen för en mental miljöförstöring.

  SvaraRadera
 2. Är det inte sälar så får det bli skogsbrand det gäller att bita sig kvar.
  s

  SvaraRadera
 3. Är det inte sälar så får det bli skogsbrand det gäller att bita sig kvar.
  s

  SvaraRadera
 4. Klimatfrågan?
  Sverige har 0,13% av jordens befolkning.
  Och därmed också 0,13% av klimatförstörelsen.
  Om alltså svenskarna äter gräs, åker hästdroska och kör med fisproppar så kan man ta bort max 0,13% av jordens luftföroreningar.
  Märker någon detta ?

  Tjalle

  SvaraRadera
 5. Nix. Allt händer här, universums centrum.

  SvaraRadera
 6. Artikeln "Fast då var det inte valår."
  visas inte riktigt.

  SvaraRadera