torsdag 2 augusti 2018

Har ni ingen hjärna, pk-ister?


Idag läser jag om den autistiske 20-årige Erik med Downs syndrom som värnlös skjutits ihjäl av fem poliser. Var någon av poliserna i ansvarig befattning, nä visst nä, ansvar har vi inte i Sverige längre.

Den nya följetongen om de förrymda hårdhudade mördarna fortsätter också: "Kriminalvårdschefen i Kalmar berättar att personalen som övervakade den senaste rymlingens permission inte hade i uppgift att ingripa handgripligen vid rymningsförsök.

– Den har egentligen i syfte att ifall en klient skulle välja att avvika att försöka tala klienten till rätta och sedan om det ändå sker kunna larma givetvis." 

------------- 

Nä, vi lever inte i en evighetslång mardröm som vi snart vaknar ifrån, vi svenskar lever som ofrivilliga försöksdjur i en morbid experimentverksamhet. Dr OND har full kontroll över folket som ska ge vetenskapen svar på vad som händer när man bygger ett samhälle på människor utan hjärna. 

Man vräker på med miljontals fanatiskt religösa främlingar som kallas flyktingar, oftast ensamkommande barn, nä ungdomar, nä vuxna män - utan ID och skyddsbehov, som snart kommer att skicka efter hela släkten som den ännu icke hjärnskadade delen av befolkningen ska försörja livet ut.

 Alla myndighetschefer, 7-partis-politiker, gamm-medier och deras hängivna och underdåniga skock av Ernmans, Gardells, Strömstedts, Anne Rambergs och dylika är bara programmerade och radiostyrda skyltdockor. 

All utbildning går ut på att hitta dom som är mest korkade, experimentverksamheten styrs från Södertörn. Det är viktigt att en inkvoterad brandman inte kan släcka bränder, rökdyka och orka rädda människor,lågkvalificerade poliser och rättsstaten lallar runt och vet inte vilket som är fram och bak, mediernas uppgift är att låtsas som att allt sjukt galet är det enda rätta och sanna, och inte vika en tum. 

Läkare, vårdpersonal, personal på statliga inrättningar, kyrkogårdspersonal och lärare måste läras att skämmas för att dom har stängda hjärtan, om dom inte begriper sitt eget bästa får dom sparken eller hotas med kulsprutor. Försvaret måste rekrytera endast regnbågspersonal, det viktiga är inte att försvara landet, det viktigaste är att tillhöra det tredje könet.

 Äldre människor, svårt sjuka, assistansbehövande och barn ska samlas ihop i stora grupper och sakta brytas ner till grönsaksstadiet. Människor med dyra bilar eller ett guldhalsband, barn med mobiler och kyrkor med kristna symboler ska tvingas förstå att värdesaker är ett privilgeium som inte anstår dem. Det gäller kvinnor också, i dårarnas paradis tar männen sig kvinnor som äpplen i fruktdisken, bara för att knäcka folkets eventuella resterande förstånd.

 Bostäder ska endast vara för flyktingar, dessutom gratis, de som arbetar för skatterna får flytta hem till varandra. 

Tåg ska inte gå, flyg får man inte åka, rulltrappor ska inte fungera, och hela städer ska raseras för nybyggda cykelbanor. Bilen ska eldas upp i dom sk utanförskapsområdena en efter en, kväll efter kväll. Räddningstjänsten ska förhindras att arbeta meddelst bautastenkastning och gängbakhåll.

 Och om någon envis myra försöker opponera sig mot dumheten som ny merit  - skrik då bara rasist, nazist och tryck ner dom tills dom inrättat sig i leden och kan rabbla dum-dum-värdegrunden och den förhärskande HBTQ-certifieringsheligaskriften utantill. 

Minns när den fulfräcka frågan ställdes till Jimmie Åkesson - "Har du inget hjärta" Min fråga till de politiskt korrekta i Sverige idag: - Har ni ingen hjärna?
 


När dom gräver upp svenska homosapiens om tusentals år, kommer forskarna att klia sig förtvivlat i huvudet och gruva sig över en malign defekt som drabbade nästan 70% av det svenska folket på 2000-talet.

6 kommentarer:

 1. Mordet på 20 årige Erik säger en hel del om vilket läge Sverige befinner sig i.
  Ofattbart

  SvaraRadera
 2. Jag håller med om det mesta men jag vore inte Argus om jag höll med om allt. ;-)

  Två saker som stör mig. Varför i herrans namn ger man ett leksaksgevär eller vapenattrapp, versionerna går isär, till en autistisk pojke med Downs syndrom? Och varför låter man honom behålla det i femton år?

  När jag hade barn i treårsåldern monterade jag en kåpa över låsvredet som krävde två samtidiga moment för att öppna. Låscylinder på insidan förhindrar också rymning om kåpan vore för enkel.

  Uppenbarligen uppfattades Erik som hotfull eftersom någon ringt 112 bara sådär. I det samhälle vi båda vill ha tillbaka hade vi inte tretton kriminella av utländsk härkomst på dussinet som sprang omkring beväpnade på stan och försökte mörda varandra. Då hade vi inte heller "trigger happy"-poliser som av ren självbevarelsedrift sköt först och frågade sedan. Jag säger inte att det nu var så här då jag vet för lite.

  Samtidigt vet jag att det är alltid världens snällaste som går åt om man frågar föräldrarna. Så var det med ofränden i Södertälje som rånade en guldsmedsaffär och siktade på polisen eller han som inte hade fått plats med kanoten i hissen som hotade föräldrarna med kniv där ett varningsskott rikoschetterade på grinden och träffade honom.

  SvaraRadera
 3. SAmma tankar! Hade inte själv blivit happy om jag mött honom på småtimmarna med ett vapen. Hur kunde han rymma? Nåt känns skumt.
  Däremot tycker jag att nån av tre poliser kunde ha samlat ihop sig och skjutit i benet istället för ett eller flera dödande skott.

  SvaraRadera
 4. Tror att den pojken sett för mycket av det verkliga Sverige på nyheterna. Han var klokare än alla pk människor i landet och ville skydda sig själv. Mina tankar går till föräldrarna som sörjer sin alldeles speciella fina son.

  SvaraRadera
 5. Vi måste visa förståelse för statens våldsmonopol. Personalen lider av PDTS (PostDanTraumatiskStress).
  Mässkalle

  SvaraRadera