fredag 10 augusti 2018

Strandhäll borde få sparken för sitt hyckleri.


4 kommentarer:

 1. Man brukar säga att det är medelklassen som bär upp samhället. De mest välbesutna är inte tillräckligt många och tillräckligt rika och de sämst bemedlade täcker inte sina egna kostnader. Inom marxismen, som hon verkar ha fäbless för, finns bara arbetarklass och kapitalister och jag antar att hon inte hunnit samla i ladorna änne för att leva på det.

  Sedan anser jag att ämbetsmän, riksdagsmän och statsråd ska ha en löneutveckling som bygger på medianen av svenska folkets löneutveckling.

  SvaraRadera
 2. Hon har per månad dubbelt så mycket som en fattigpensionär får per år!!

  SvaraRadera
 3. Min fråga; Hur mycket får regeringen i understöd när de lämnar efter valet? Fredrik tjänar miljoner till sitt bolag. Hur mycket tar han ut från oss skattebetare?
  Hoppas på svar, då jag är en okunnig medborgare.

  Mitt "okunnighet"-epitet har jag lärt, och förstått, att jag är ur paragrafryttarna magasin.
  De gillar inte Tino Sanandaji. De gör jag för att han är en man dessutom invandrare. Vi medelålders vita män behöver hjältar. Det är snart val och att Paragraferna plus artikelförfattaren inte gillar/hatar Tino och SD förstår jag. Min kunskap säger att det är fel att stödrösta på KD, ledsen Tino, eftersom EBT inte vill leka den vita elefantleken (man ger bort något för att få något bättre. Det är inte försent för jag tror att många av KDs väljare har mer gemensamt med SD än Center och Liberalerna.
  Mässkalle

  https://www.magasinetparagraf.se/nyheter/kronikor/52630-vilka-ar-vi-och-vilka-ar-ni-i-tino-sanandajis-varld/

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vilken obehaglig ton denna magister har, som om han redan ser sig själv som Stalin.

   Radera