lördag 11 augusti 2018

Staten konfiskerar dagligen skattebetalarnas miljarder helt utan vårt medgivande.

Det är på FB jag hittar briljansen och den intellektuella debatten, det är numera där det lyser av saklighet, analyser och förklaringar. Det är därför de unga lämnar fejan, dom hänger inte med när det inte handlar om handhjärtan i solnedgången.

Bara ett minimalt utdrag från en lysande begåvad FB-are idag: -"Den lite bättre beställda medelklassen idag vill vara så snäll att den tappat överlevnadsinstinkten. Som en huskatt utsläppt på afrikanska savannen."

Jag: - Varför reagerar inte skattebetalarna över huvud taget på att de som kommer inte är ”flyktingar”, men ändå ska givas samma ekonomiska levnadsstandard med hela släkten, som vi som arbetar/t här. På vår bekostnad. Var kan jag finna finanspolitiska underlag för detta rån."

FB-vännen: -"Påhittade framtida vinstvisioner utan någon form av saklig analys. Där har du dagens politik och även dagens väljare. 😑"

Jag: - "En bluff alltså. Och att 70- 80 procent av folket(väljarna) bryr sig så lite om att bli bluffade på dessa enorma belopp?! Dessa väljare som springer och jagar röda lappar på Konsum.

Inte invandring, inte integration,  men pengarna tillbaka!"


"En invandrarfamilj kan få 32.800 kronor per månad i bidrag enligt siffror från riksdagens utredningstjänst."

Publicerad 5 september 2016 kl 16.09 

Läs också Marcus Birro!

2 kommentarer:

  1. Egentligen rätt enkelt att komma tillrätta med, om den politiska viljan fanns. Till att börja med uppfyller mindre än 10% kriteriet för flykting och skulle genom ett regeringsbeslut (UtlL kap. 5 § 25) förvägras tillträde. Sedan finns det inget som förhindrar att exkludera icke-medborgare från välfärdssystemen så länge alla icke-medborgare behandlas lika. UtlL kräver dessutom att asylsökande gör sin identitet "sannolik", vilket jag starkt ifrågasätter att hundratusentals har gjort.

    Slutligen anser jag att alla bidrag ska dras in och måttligt betalda beredskapsjobb skapas istället. Det kan vara allt ifrån att plocka bär och skotta snö åt villaägare till bygga väg och järnväg med hacka, korp och spade så länge det inte påverkar riktiga jobb och håller dem sysselsatta.

    SvaraRadera