lördag 4 augusti 2018

Pride tar sig rätten att hata vem dom vill. Kärleksbudskapet är dött.


Metro har självklart hängt på måstetrenden att vilja gnugga sig med regnbågsfamiljerna den här veckan. Metro listar idag "begreppen vi behöver känna till". Ett urval följer nedan, vilka jag fullkomligt kommer att skita i, eftersom det är oviktigt för mig att kategorisera mina medmänniskor. Antingen är dom snälla mot mig och då gillar jag dom, eller också är dom onda och då vänder jag bort. Och det gäller oavsett vilken hy dom har och vilka som vill ligga eller inte.

Cisperson
Ordet “cis” kommer från latin och betyder “på samma sida”. En cisperson är någon som identifierar sig med det könet de tillgavs vid födseln.

????????????????

FTM/ MTF
Förkortningarna står för “female to male” och “male to female”. Det är ett sätt att beskriva den transition som vissa transpersoner genomgår eller genomgått för att personens kropp, juridik och könsuttryck ska stämma överens personens könsidentitet.

?????????????????

Pansexuell
En person som kan attraheras sexuellt av personer oavsett kön eller könstillhörighet. Skillnaden mellan pansexuell och bisexuell är att själva ordet “pan” antyder att det finns fler än två kön, medan bisexuell kan antyda att det endast finns två. En del föredrar därför att identifiera sig som pansexuella då de ser sin sexuella läggning bortom tvåkönsnormen. 

???????????????? 

Men metro glömde den viktigaste punkten på årets pride och det har varken med sex eller kön att göra, det är politiskt drivet SD-hat och SD-fördomar. 

1 kommentar:

  1. Vi som gillar SD struntar i mobbar partierna 87an.
    Vi tar dom den 9 sept.
    Ha,ha,ha,haaaaaaaaaaaaaa

    SvaraRadera