söndag 5 augusti 2018

Låt hoppas - INTE.


10 kommentarer:

  1. Du kanske skulle börja med spoilervarning? Jag försökte äta middag, nu har jag tappat aptiten. ;-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Du måste härdas inför framtiden, Argus!

      Radera
  2. Raymond Zweigberg2018-08-06 07:29

    Det är samma klientel som åker till Uganda på semester. Och den manliga motsvarigheten åker till Filippinerna eller Thailand. Båda grupperna borde gå på samtalsterapi i stället.

    SvaraRadera
    Svar
    1. @RZ, eller drastiskt minska inflödet av de män som saknar identitetshandlingar. De som har utbildning läkare, lärare, sjukskötere m.m. ska återvända för bygga upp sina hemländer. Detta då 70-80 % är ensamkommande män. De skapar en obalanerad fördelning mellan de som är heterosexuella. Win-win finns bara mellan #jagstårinteut och de som söker en kaka att smaka. Omskrivningen kan härledas till att kmk är en förkortning av kaffe med kaka.

      "Pride" har en viss utjämnande effekt. Fler och fler blir bisexuella. Först för att göra karriär då vägen till den identitetspolitiska lyckan, ett eget "fint" arbete, går där fram eller där bak trots meetoo. Därefter ett monogamt förhållande för att få barn som slutar med skiljsmässa (Mer än 50 % skiljer sig).

      De ensamma kommer fortsättningsvis åka dit där det finns något att köpa.

      Är det inte hyckleri; i Sverige får hon sälja men han får inte köpa? Däremot får han sälja om hen köper.

      Radera
    2. Det var Mässkalle som inte kunde stava sjukskötare, balancerad, Fel ska rättas precis som i samhället anser Mässkalle

      Radera
    3. Intressanta diskussioner om ett märkligt fenomen. Plötsligt blir det som Fi så giftigt har föraktat, dvs vita äldre män byter pengar mot kärlek (nåja...), det blir jättenusspussigt för att äldre vita kvinnor byter allt dom äger mot sex. Dvs sexet får dom tills skatteslavarna tagit över sexgivarnas försörjning, då kan tanterna kastas på miljöstationen. Och svenska feminister säger inte nej därtill.

      Radera
  3. Miss december,en riktig liten läckerbit.
    Hooppsan

    SvaraRadera
    Svar
    1. Miss December är svensk mästarinna i gyttjebrottning. Kolla hennes midja. Den är brun.

      Radera
  4. Kloka damen2018-08-06 18:41

    Reinfeldt, den tidigare statmissen, uppmanade oss svenskar att vi skulle beblanda oss och det tog många batikkärringar på allvar.

    SvaraRadera
  5. Men,
    vem av damerna är vackrast?
    Vem av dem blir miss World 2018?
    ZZZZZZZZZZZZ

    SvaraRadera