onsdag 1 augusti 2018

Karma is a bitch.

SDs svar på tio år av Stefan Löfvéns grova förföljelse är inte nådig. Den chockerande dokumentärfilmen förklarar regeringens försök till etnisk utrensning av oss vita svenskar.

7 kommentarer:

 1. Hoppas att det täpper igen truten på lögnaren Stefan.

  SvaraRadera
 2. Raymond Zweigberg2018-08-01 17:48

  Tyvärr kommer det inte att få något resultat. Löfven är som en halsstarrig häst, inget kommer att få honom att ändra sig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä, att den mannen skulle ödmjukt ändra sig är som att önska att solen och månen byter plats. Men kanske tankar har väckts hos väljarna?

   Radera
  2. Jag anser att det är en jordisk möjlighet att Stefan och Jimmie byter plats. Allt annat blir elände, ett Harmagedon, där de gudomliga människorna vinner över den onda politiska makten.
   Låter som jag är religiös i arla morgonstund.
   Mässkalle

   Radera
  3. Kloka damen2018-08-04 08:59

   Löfven behöver inte ändra sig han behöver bara försvinna. Har vetat mycket om sossarnas bakgrund, judehatet, och synen på människorna. Vad dom gjorde var att villigt gå Hitlers ärenden. Bra att dokumentären om sossarnas vidriga handlingar visades. Föraktet för dom svaga var omänskligt. Hur sedan sossarna i nutid betett sig mot SD i varje debatt har visat en ondska som jag inte trodde existerade.Värdighet saknas i Sveriges riksdag. All heder till Jimmie Åkesson som stått pall mot ondskans tölpar. Han står högst över dem alla.

   Radera
 3. En stark film.
  Socialdemokraternas fruktansvärda historia dras äntligen fram i dagsljuset.
  Djupt skakad.
  Svea

  SvaraRadera
 4. Ett parti med sådan värdegrund förklarar som du Carina skriver regeringens försök till etnisk utrensning av oss vita svenskar.
  Gäller inte bara S men nu är det deras historia som belyses.
  En ondska så stor att man kan knappt greppa det även om man visste en del sen tidigare. Vill aldrig höra flosklerna "allas lika värde" eller värdegrund ifrån en sosse igen.
  Tala om bruna rötter...
  DGDF

  SvaraRadera