tisdag 7 augusti 2018

Fuck-SD-brudarna bevisar gång på gång att dom bara är tomma agendapelare. Dom har i själva verket absolut noll koll på propagandan dom flashigt sprider.

Utdrag ur Catarina Kärkkäinens ledare, SvD:



Vid det här laget har Fiona Fitzpatrick, ena hälften av duon Rebecca och Fiona, uppmärksammats av många för sitt uppträdande på Pridefestivalen under vilket hon bar en t-shirt med kommunistsymbolen hammaren och skäran på bröstet. 

Fiona Fitzpatrick själv antyder att frågan handlar om ett enstaka klädval – ett misstag som skedde av ren tillfällighet. Men Rebecca och Fiona har även tidigare varit mycket tydliga med sina kommunistiska sympatier. 

Felet ligger inte ett slarvigt klädval – utan att två vuxna människor i Sverige bekänner sig till en mördarideologi, och att de trots det släpps in i anständiga sammanhang gång på gång. 

Det är en skymf mot alla människor som har förföljts, förtryckts och mördats av totalitära kommunistiska regimer.
Varhelst på jorden som kommunistiskt styre har införts har det slutat med mord, förtryck, förföljelse och fattigdom. 

 "Jag tänkte inte så långt när jag valde kläder, och det blev fel."

6 kommentarer:

  1. Ja,
    näsan räcker inte långt.
    !!!!!!!!!

    SvaraRadera
  2. En trolig stassminister. Hon verkar smart om man jämför, och det gör man ju !
    s

    SvaraRadera
  3. Än en gång har en Qvinna vågat protestera. Catarina Kärkkäinens namn antyder att hon har rötter i ett land som vet vad kommunismen är. Ett försiktigt plus till SvD som ger plats till en anti-pk ledare.
    Mässkalle

    SvaraRadera
  4. Imorgon onsdag ska de sommarprata i P1.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tyvärr har dom oturen att komma efter dagens sommarpratare, Anna Hedenmo, ordets mästarinna. Tror att det inte går att lyssna på utan världens största skämskudde.

      Radera