lördag 4 augusti 2018

Det här är en mycket bra början, Katerina Janouch!
Katerina Janouch:

-"Kanske har du precis som så många andra lite ont i huvudet, i magen eller i ryggen. Du sover dåligt för du ligger och vrider dig av oro över Sveriges framtid. Du undrar vad landets infantila politiker egentligen pysslar med samtidigt som du noterar hur de stora mediehusen far med osanning om samhällsutvecklingen. 

Den 6-12 augusti tänker tusentals afghanska män utan asylskäl sittstrejka för att på felktiga grunder klamra sig fast i landet. Eftersom civil olydnad varit i ropet den senaste tiden är det dags att ge svar på tal. Det är dags för dig som skattebetalande medborgare att visa ditt missnöje genom en fredlig men mäktig aktion. Den 6-12 augusti bör du därför sjukskriva dig för att ta hand om ditt magont, och därmed visa att slöseriet med skatt och vanstyret av Sverige inte är okej.

Dela gärna inlägget och länken så att budskapet sprids över Sverige. Tillsammans kan vi göra skillnad. Swedish lives matters!" 

Upp och hoppa nu allesammans vill vi reclaima vårt land och våra skatter är det NU vi måste göra det! Utöka gärna med fler aktioner, ge inte upp, det måste synas, märkas och kännas att vi slutligen är många, många, många tillsammans.

5 kommentarer:

 1. En mycket omtumlande text, men när överstepråstinnan ligger under Mohammed och elefanten i rummet inte får var med på Pride (Jimmie är säkert glad han slipper.) är inget fel i Absurdistan. Katerinas upprop (Läs hela på länken.) kommer att få effekter. Sjukskrivningar tveksamt då svensken är lojal mot sin arbetsgivare. Spridningen av uppropet däremot kan få fler att vakna efter sommarhettan och tänka klart och rösta rätt. Det finns bara två partier i Sverige "Sju(k)partiet SP och SD. Valet är ditt.

  Katerina är en hjältinna. Europride deltagarna, det påstås att de var 60.000, kommer att mobilisera med sina f...- och p...bössor iklädda sina mössor med regnbågens alla färger för att eliminera Katerina.
  Kriget mot #frittord har fått många nya ansikte. När t.o.m den blåaste överstemilitären lär ha deltagit så undrar jag om Sverige överhuvudtaget behöver något försvar mot ryssen. PUTIN vill inte ha Absurdistan! Ett land som saknar strategiskt värde och befolkat av en stor grupp fittmössor.
  Mässkalle

  http://katerinamagasin.se/dags-att-saga-ifran-mot-sloseriet-hang-med-pa-skatteupproret

  SvaraRadera
  Svar
  1. P.S. Kan tänka mig en "Valknapp" i Svenska färger med text: "SP eller SD". Alla nyfikna frågor besvaras med "Valet är ditt". Därefter förhoppningsvis en dialog inte om elefanten utan om: "Vem ska hjälpa oss, när vi hjälpt så många att vi inte kan hjälpa oss själva".

   Radera
 2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera

 3. 2018-08-05 09:04Blev fel, mobilen ville annat... Så här, ska det stå.:
  Bättre,att konsumera mindre,j handla hos bönder, byt tjänster, jobba mindre, sluta vara duktig, dissa TV, tidningar och haltande umgänge och kör bil sällan. Sluta gå på krogen,gör en egen inre resa. Arbetsgivaren, får betala de första sjukdagarna. Kort sagt, betala mindre skatt, stryp dina kostnader. Så har jag gjort. Aktiva val, knäcker samhället snabbt, och du får tid till annat.

  SvaraRadera
 4. Mina försök med köpstopp går sisådär. Allra bäst om jag gör annat än faller för lockelserna på stan. Bilen är såld och tar mig fram oftast på cykel (gratis motion). Tidningarna läses på nätet och billigaste mobilräkningaen. Men ändå skulle jag inte säga nej till högre pension. Hyran, min dyraste utgift suger.

  SvaraRadera