måndag 30 juli 2018

Peter Wolodarski och hans likar har gjort journalistyrket till ett driftkucku.


Hanif Bali, FB: 


-DN:s Alexandra Tenitskaja skriver idag en bisarr artikel där hon påstår att det är ”faktiskt osant” att asylnivåer på 23 000 i år och 29 000 nästa år ”abnormala”.

Det DN kallar för ”normala nivåer” är alltså nivåer som fick Sverige att gå från 3 till 200+ utanförskapsområden på några få decennier.
Det DN kallar för ”normala nivåer” är alltså nivåer som fått Sverige att ta emot en helt oproportionerlig andel i relation till sin befolkning jämfört med resterande EU.

Det DN kallar för ”normala nivåer” är den mängd som fått invandrare att bli en ny permanent underklass i Sverige med kraftigt accelererande segregation.

Jag medger ett fel, jag kallade enbart de svenska asylnivåerna för abnormala - det är även DN:s billiga journalistik som är abnormalt.


NN1 kommenterar:  Woldoraski håller sina får i ett stadigt grepp. Lögner ska spridas till varje pris som helst. DN har blivit värre än Ding Ding Aftonbladet.

NN2 kommenterar: - Dns "agendasättande" journalistik är så ute. Journalister är i dag ett utskrattat yrke med obefintlig kontakt med myllan. Objektiv, opartisk och konsekvensnutral är bara fina ord för dessa charlataner.



3 kommentarer:

  1. En av dom få saker som är normalt i Sverige just nu är kvaliteten på journalisterna, den är normalt usel.

    SvaraRadera
  2. Journalist-opportunist.
    Javisst.......

    SvaraRadera