torsdag 5 juli 2018

Stefan Löfvén lovar höjda pensioner om 40 år.

Rösta på S och hoppas på det bästa.  

Sen skickar S fram agitatorn Magdalena Andersson att "debattera" Stefan Löfvéns dag i Almedalen, inte ens S tror alltså att Stefan Löfvén klarar av en enkel SVT intervju. 

S-ledaren in spe Magdalena Andersson är lika politiskt giftig som någonsin Olof Palme och Göran Persson, och kör som en bandvagn över SVTs Nike Nylander .
Svarar inte på en enda fråga, demonstrerar istället obehindrat  sin hetsande hata-SD-demagogi helt ostört. 

SVT är patetiskt. 

Och Magdalena Andersson är fullkomligt livsfarlig för Sverige.  

Och pensionären, i SVTs nyhetsreportage från ett äldreboende, som tänker fortsätta rösta på S för att "han har växt upp me dom" är ett sänke som inte nånsin har begripit sitt eget eller Sveriges bästa. Aldrig tänkt en egen tanke - så tragiskt.

5 kommentarer:

  1. Det har jag sagt länge att gammpensionärer fortsätter tron på sossarna. Tyvärr är dom många som inte orkar läsa partiprogrammen och engagera sig. Bor man på ett äldreboende lever man lite utanför verkligheten och vet inte så mycket av vad som händer ute i samhället. Kommer pensionärerna att rädda rödingarna?

    SvaraRadera
  2. Raymond Zweigberg2018-07-06 09:49

    Mina föräldrar, saliga i åminnelse, röstade på sossarna i alla år med motiveringen "man vet vad man har men man vet inte vad man får". Vi fick inte mer av sossarna än av något annat parti så det var ju bortkastat.
    Jag är själv pensionär men har aldrig någonsin röstat på sossarna och kommer aldrig att göra det så länge jag lever.

    SvaraRadera
  3. Såg inte programmet men det kanske var så att pensionären ifråga inte vågade säga något annat? Finns många pensionärer med intellektet kvar som ser igenom sossarnas mörkläggning idag. Idag räcker det med att ta del av nyheterna om mord, skjutningar för att även den mest inbitne vaneröstaren ska vakna...
    Ville inte slösa bort min dag och min energi till att lyssna på sossarnas pladder, ord utan innehåll. Vem har suttit vid makten...Vad har de gjort? De och de övriga sju? Vilka har ställt till det i Sverige som en gång var ett tryggt samhälle men som nu närmar sig ett totalt systemkollaps.
    Jag är en pensionär.
    DGDF

    SvaraRadera
  4. Förhoppningsvis slipper jag uppleva den långnäsan också.

    SvaraRadera