torsdag 19 juli 2018

Mordbrännarpolitik.

Jag läser med uppdämd vrålhunger intelligenta debattörer som Hans Li Egnell och dom som kommenterar på hans blogg. Jämfört med de statiska och banala plattityder som systemmedia serverar oss, så bjuds vi här på strålande dynamiskt tänkande.

En kommentar: - Syftet med den svenska staten i dess nuvarande form är att utplåna svenskarna. Givet detta, är den allt annat än ”dysfunktionell”. Den fungerar närmast perfekt.

”Frågan måste ställas: överlever vi som land och folk detta system?”

Svaret är solklart: Nej, det gör vi inte. Den rimliga vägen framåt är, enligt mig, att vi i den numera betydande minoriteten som önskar se svenskarna överleva försöker att bryta oss ut och skapa självständiga etnostater. Detta är betydligt mer realistiskt än att vända utvecklingen i hela landet, även om vi självklart kan hoppas på valet i år.

Sannolikt kommer resterna av 7K att behålla makten samtidigt som de kommer att börja vrida åt tumskruvarna rejält på dissidenter. Det är förvisso eländigt och jobbigt, men samtidigt innebär det en stor möjlighet. 

Många av de 25-35% som kommer att rösta sverigevänligt kommer nämligen då att tvingas fundera över om den normala demokratin är en väg framåt och en meningsfull andel lär inse att så inte är fallet. Då har vi chansen till separatism! En del kommuner i t.ex Skåne kan ha SD på 40-50% efter valet. En eller flera av dessa bör kunna utropa självständighet!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar