fredag 27 juli 2018

I Nordkoreas kallas det propaganda - i Sverige kallas det nyheter.

Lyssnade bara kort på GB´s ambassadör i Sommarprogrammet idag. Men jag fick med mig att han var mäkta stolt över landet Sverige, som på tre år hade lärt honom så mycket om det unika landet, som helt bygger på högt förtroende mellan medborgarna. 

Say what!!! Det är 2018!! Vem umgås ambassadören med? Var bor han? Var vistas han? Och var vistas han INTE? Det han talar om var gamla Sverige. Inte det nya mångfaldigt omänskliga sammanbrottet som genom våld, mot svenskar i synnerhet, har brutit ner all tillit vi hade till varandra och samhället. 

Lag och ordning gäller inte längre.

I gamm-media läser vi t.ex bara i beundrande toner om den misslyckade extremvänstergråterskans brottsliga handlande, som endast drabbade tredje part. Media försöker inte ens dölja den politiska agendan i att lura i folket att det är som är fel enligt lagen, trots allt är "rätt" för förblindade och samhällsomstörtande asylaktivister och deras "ändamål" . 

Vi såg samma vilseledande och ohederliga mediahantering av riksdagens  majoritetsbeslut om införande av den helt igenom dåraktiga "Gymnasielagen". Att med dimridåer införa en lag som bryter mot befintlig lag är anarki, de som med charlataneri medvetet så missleder folket är ondskan personifierad. 


 

Fre Wej skriver på FB: "Aktivism - som en mask äter den sig igenom statsapparaten, civilsamhället, och underminerar hela fundamentet för vår parlamentariska demokrati. Fullständigt ohållbart. Det kommer snart att visa sig på många obehagliga sätt."

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar