måndag 16 juli 2018

Här bor mina läsare!


 
Post
Sverige

USA

Frankrike

Tyskland

Ryssland

Indien

Storbritannien

Finland

Portugal

UkrainaSå spännande! Jag tänkte mig Norge och Danmark....!
Och så är ni därute i heeeela världen! Jättenyfiken.

11 kommentarer:

 1. Grattis, Soldatmamman sprider sig som ringarna på vattnet. Länderna får mig att tänka vem är jag och var vill jag bo. Jag är född och uppvuxen i Sverige alltså är jag svensk. Bor jag i USA blir jag svensk-amerikan. Flyttar jag hem blir jag "Amerikanen". Så var det i alla fall för. I de övriga länderna är jag "Svensken", le Suédois, der Schede etc.
  Var vill jag leva och dö? I Sverige såklart.
  Borde inte alla med sin värdegrund inse att det är bäst hemma? Regeln: Ta seden dit du kommer gäller både som gäst och bosatt. Gillas du inte som arbetare eller representant för ditt land är det bäst att åka hem.
  Mässkalle

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag vill leva, jag vill du dö i mitt gamla Sverige, innan mångkulturen, när Sverige på riktigt var världens bästa land. Ett land som jag sörjer med hela mitt jag.
   Emigrerade en gång till Californien, levde där födde barn där, men följde mitt hjärta och flyttade hem på grund av tung hemlängtan, plus att jag kände så starkt för att mina barn skulle växa upp som svenskar, med dom värderingar som alla i samhället stod för då. Jag skulle aldrig tvinga mig själv att leva i ett land, en kultur, och ett folk som jag ringaktar, hur mycket gratisförsörjning politikerna än skulle ösa över mig av folkets trälpengar. Så som dom som kommer till vårt land nu gör, den sjuka roffarmentaliteten på andras bekostnad är bara så motbjudande och ovärdig.

   Radera
 2. Roffarmentaliteten inplanterats och iscensatt av våra politiska ombud, övervägande från såssepartiet. Vissa tyckte om att betala skatt, men gjorde inte det, vissa blev storgodsägare, vissa blev mångmiljonärer, alla sa sig företräda den svaga och fattiga pensionären,som betalt deras möjlighet till rofferi. Månne dom företrädde pensionären.

  SvaraRadera
 3. När gamm-media förvandlats till ett träsk,
  blir man glad över att alternativa media håller stilen.
  Carina-Finas blogg är av hög klass.
  "Prenumeranten"

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack och bock! Blir alltid lika glad!

   Radera
 4. Du har även en trogen läsare i Bolivia.

  SvaraRadera
 5. Raymond Zweigberg2018-07-17 11:56

  Eftersom jag själv läser dina inlägg varje dag så kan jag lätt förstå att de sprids över hela jorden. Bara att gratulera!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Jag utgår från att det är svenskar i asyl på någon bättre plats i världen.

   Radera
 6. Jag finns i Thailand och läser dig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så otippat! Jag undrar om jag börjar få lite hybris!!

   Radera