tisdag 17 juli 2018

Två starka modiga ledare, föraktade av globalistetablissemangen.

En professor i juridik, Richard Painter, vill döma Donald Trump för förräderi och avsätta honom, efter den gemensamma presskonferensen med Putin. Painter menar att USAs underrättelsetjänst kommit fram till motsatsen till Trumps hållning, och uppmanar därför alla medlemmar i kongressen att “start the process”.

Men kan någon peka ut ett ynka litet bevis för Rysslands inblandning? 

Det finns ännu en jätte-elefant i rummet, och det är hur mycket västmakterna smygpåverkat andra länders val. Det rättfärdigar inget, men är vi verkligen så korkade att vi inte fattar vad våra egna länder håller på med.

Det är också bisarrt hur västmedia, västpolitiker och västregeringar konstant har vägrat att avsluta det kalla kriget. USAs industrimilitäriska komplex tycks ha ett behov av yttre fiender och konflikter -  jag fattar inte varför så många bara gapar och sväljer den attityden.  

Jag ser att president Trump är bra för fredliga relationer, inte bara mellan Ryssland och väst, och han är definitivt mindre destruktiv och farlig än hans vapenskramlande föregångare på presidentposten.

4 kommentarer:

 1. De senaste åren har avdelningen i USA:s utrikesministerium för "demokratisering" i Ryssland ÅRLIGEN 50 miljarder $ i budget (Det blir väl runt 300 miljarder kronor). Hissnande summor. M a o gör USA i Ryssland med säkerhet just vad USA:s "deep state" påstår att Ryssarna gör inom USA. Logiken är att om vi gör det, så gör de det också - fast vi har inte lyckats bevisa något. Ryssarna kom över en del öppna informationer från websidor, samt Clintons hemliga mail, som hon hanterade så att vem som helst kunde läsa och kopiera. MEN INGET OLAGLIGT!

  Nu förstår var och en hur "den ryska oppositionen" fungerar. En massa NGO:s använder anslag ur de 300 miljarderna för att "köpa" medlemmar och finansiera protestmöten. Detta framstod som tydligt när USA resp UK själv utvisade diplomater och deras serviceanställda och fick mängder med länder att göra samma.

  Ryssland skrattade gott i smyg, i synnerhet Putin, för nu kunde Ryssland utvisa som svar alla de NGO:folk och de diplomater som höll "oppositionen" om ryggen med pengar, utbildning, material etc. Plötsligt försvann motorn för oppositionens existens och presidentvalet blev lugnt, bortsett från illvilliga vänstermedias (i väst) påståenden om valfusk.

  Det blev heller inga internationella drev när några oppositionsledare fängslades när de bröt mot begärt och beviljat demonstrationstillstånd. De flyttade platsen plötsligt, vilket är straffbart i Ryssland, vilket sannolikt var i desperation eftersom det verkade bli allt för få demonstranter som tänkte ställa upp. Putin ÄR faktiskt populära, eftersom han håller vad han lovar och Rysslands välstånd ökar till den grad att EU-länderna borde vara gröna av avund. Men det väntade vänsterdrevet uteblev -- kanske eftersom indragna journalister inte fick sin betalning i tid.

  SvaraRadera
 2. En annan sak. Plötsligt talar Trump och Putin direkt med varandra. Trump kör alltså övar alla mellanhänder ur den "deep state" som står på vänsterns och Clintons sida. Alltså går media "bananas", men det är ju inte media som styr USA, liksom att vänstermaffiorna uppmanar till militärkupp. Desperationen är enorm och som vanligt försöker MSM hitta något att dreva med för att omfokusera världens befolkningar från det positiva med detta toppmöte. I desperationen fängslas en rysk kvinnlig turist med vapenintresse efter ett besök i en vapenbutik. Visst kan säkert någon lag påhittat påstås stödja tilltagen, men i ett demokratiskt land borde sådant inte kunna ske.

  M a o avslöjas Clinton och vänstern resp "deep state" som världens största antidemokratiska hycklare. De vill inte fatta att Trumps sida vunnit alla fyllnadsval etc ÖVERLÄGSET, och att sett ur USA:s folk, så sitter Trump säkert. Det enda som skulle kunna ändra är ett presidentmord, vilket ju skett förr (t ex Kennedybröderna). Mordet på Reagan, för att stoppa fredligare relationer till Sovjet m fl, misslyckades ju, så Reagan kunde genomföra sina löften.

  SvaraRadera
 3. En mycket bra sammanfattning från dig,"Unknown" !
  Carina som bott "over there",och jag som i arbetet lärt känna delar av de 50 staterna,kan intyga att denna rader är sanningen....och inget annat !

  SvaraRadera