måndag 23 juli 2018

En muslim i offeroverall vill ta död på "islamofobin" i Danmark.


Harun Demirtas, i Jyllandsposten: 
-"Var kommer islamofobin i Danmark från? När ni stämplar kvinnor med slöjor som förtryckta, varför blir ni då inte glada när ni ser dom sjöjbeklädda ute i arbete och utbildning?" 

Ja, eller hur? Ska vi inte jubla och vara tacksamma för att någon arbetar mellan bönestunderna, iklädda sina religiösa markeringar?

Debattören och muslimen Harun Demirtas får svar på tal i kommentarerna:  - "Danskarna har inte islamofobi. Danskarna är däremot in i döden trötta på att det kommer befolkningsgrupper till landet, som värderar sina religiösa seder långt högre än västliga värden. Och som kostar landet miljarders miljarder netto varje år p.gr.a ökad kriminalitet, högre arbetslöshet och låg utbildning.

Det är inte ett orimligt krav att ställa att offentliganställda är politiskt och religiöst neutrala, SPECIELLT på ett område då det måste finnas en hög grad av tillit och förtroende mellan människor, som vid sjukhusvård.Då hjälper det tamejtusan inte att få en symbol för kvinnoförtryck rakt upp i ansiktet, en symbol som kvinnor i många muslimska länder kämpar för rätten att INTE vara tvungna att bära. Det är inte ett uttryck för likabehandling att staten tillåter sina anställda att flasha i politiska/religiösa symboler - det är ett uttryck för särbehandling av en enda specifik minoritet. 

Hur skulle danskarna kunna ha fobi för islam? Det är muslimutmattning, muslimmotvilja, muslimilska mot allt det som denna ondskefull shariareligion står för. Oavsett var i världen den får fotfäste skapar den dysfunktionella samhällen - den förhindrar välordnade samhällen att uppstå eller bestå. 

Danskarna önskar naturligtvis inte ersätta sitt välordnade samhälle baserat på tillit och sammanhållning,  mot islam, klansamhälle, krig och kaos."

1 kommentar:

  1. Sanning vartenda ord... ett annat ämne att ta upp är att
    Youtube raderar Alternativ för Sveriges kanal som av mediejätten anklagas för “hets mot folkgrupp” efter att ha skrivit att nyhetsankare bör kunna tala flytande svenska.Såg avsnittet på Stockholm lokalt och fattade inte mycket av det. Svt svarade med att han hade rätt till sitt eget språk!! Men vi som betalar Tv-licens har inte vi rätt att förstå...
    DGDF

    SvaraRadera