fredag 20 juli 2018

Dubbelfel.



Utdrag ur Hela Hälsingland: - "Statsministern utan ansvar ska inte åka till Ljusdal och prata om krisledning.

I vilket annat land som helst hade det varit utmärkt, ja, självklart, att regeringschefen åker och besöker en stor krissituation.

Men inte i Sverige. Här är tvärtom det sämsta Stefan Löfven kan göra att åka till Ljusdal och börja ge besked om hur man ska göra saker.
Han är en total amatör. Han har inget där att göra. Det enda han gör är att skapa kaos. Och just i ett krisläge är kaos är det absolut sista man vill ha. Men Stefan Löfven vet inget om krisledning." 

Go home.

6 kommentarer:

  1. Då kan man fråga sig också vad vet Dan Eliasson om krisledning. En sak är säker, han skapar kris där han drar fram. Vad för meriter hade han för att utnämnas till högste chef på MSB? Total kaos råder i vårt land.
    DGDF

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kloka damen2018-07-21 10:01

      Dan Eliasson är en av Sveriges största katastrofer En annan är Löfven. Så blir det med outbildade personer på höga befattningar. Sverige brinner upp och regeringen är handfallen som vanligt.

      Radera
  2. enligt MP skall det ju Bli totalförbud för Fossila Bränslen 2030 tur det inte är nu vi har brandbilar bandvagnar lastbilar Frivillag med personbilar lätta lastbilar Bussar Elverk Helikoptrar Flygplan
    traktorer Motorsågar mm mm som går på Fossila Bränslen hur kommer detta hanteras i Framtiden Tro el fordon kanske??

    SvaraRadera
  3. Så kan det gå när man sätter bocken till trädgårdsmästare.
    Totalt omöjlig är svetsaren som ledare.

    SvaraRadera
  4. Jag tycker att "krisledare" är en adekvat titel. Han och flera andra har lett oss in i kriserna. Snart finns det inget annat att leda än kriser.

    SvaraRadera
  5. DN skriver bakom betalvägg; Stefan Löfven uttalar sig: ”Du får lov att anstränga dig. För mig är det hederlig arbetarmoral”
    Bäste krisledare för Absurdistan. - Att prata stort utan att tänka rätt är din starka sida. Gör om, gör rätt.
    Mässkalle

    SvaraRadera