tisdag 10 juli 2018

Det storvulna vänsteretablissemanget naziststämplar svensk polis efter Almedalen.

Barometern: 

- "En av konspirationsteoretikerna är förre partiledaren Lars Ohly, som i inte alltför avlägsen historia var ministerkandidat i ett S-lett regeringsalternativ. ”Frågan måste ställas: har polisens egna politiska åsikter spelat roll i tjänsteutövningen?” frågar nu Ohly, efter att polisen förde bort en kvinna som störde SD-ledaren Jimmie Åkessons tal i Almedalen.


I ett tal vid RFSL:s mångfaldsparad fyllde Christina Höj Larsen, ledamot i Vänsterpartiets styrelse, på med misstänkliggörande:”Vi kräver – vi kräver – en polis som verkligen använder lagen för att skydda oss. En polis som inte sätter nazisters yttrandefrihet framför vår.”

Men längst gick nog ändå politruken i V´s partistyrelse, Ali Esbati."

Polisens uppklarning är snart lika med noll. Vi har i decennier haft dialogpoliser som duckat för grovt Antifa-våld, vandalisering och stenkastning, som  prioriterat att bju på gofika och en grillkorv. Polisanmälningar lämnas utan åtgärd ("brott kan ej styrkas", "spaningsuppslag saknas", "uppenbart att brottet ej kan utredas" etc) och ännu värre när man tar bort de brott polisen anmäler själva, som trafikbrott och narkotikabrott. För t ex bostadsinbrott klarades bara 1.52% (år 2016 - och det har inte blivit bättre) av anmälda brott upp.

Men vänstereliten läser bara gammedierna så dom har som vanligt ingen susning om tillståndet i landet. Dom har fullt upp med att polera sin fina
Sverigebild. 

Som krackelerade för trettio år sen.

Polisen i Sverige är så urkass så skurkarna flinar läppen av sig och den felrekryterade fd polischefen Dan Eliasson satt och ropade hjälp oss, hjälp oss till nationen. 

Men OBSERVERA -  ingen ska säga annat än att svensk polis är rättvis - dom är inga nazister, rasister eller fascister.

 Dom är bara lika in i helvittes usla på brottsbekämpning vem eller vad det än gäller. Och det är detta som b-skådisar som Ohly, Esbati, Höj Larsen, Hammar and the rest of the extremisterna inte har begripit. 

Cornucopia


3 kommentarer:

  1. Det är en stor skam att kommunisterna överhuvudtaget är representerade i riksdagen.
    UUUUUUUUUUUUUUUUTTTTTTTTT 9 sept

    SvaraRadera
  2. Vem kan glömma när Dan Eliasson (Never ending story)Ropade på Hjälp som polischef... ord är överflödiga...
    DGDF

    SvaraRadera