söndag 8 juli 2018

Det är Sveriges fulaste ansikte, att både de etablerade massmedierna och åsiktseliten föraktar sitt eget folk.

Läs! SvDs Susanna Poppova intervjuar idag författare och samhällsgeograf Elin Ørjasæter, född 1962, är samhällsgeograf, författare och föreläsare. Hon har gett ut en rad böcker om jämställdhet, ekonomisk politik, ledarskap och organisationsfrågor

-"Nyckeln till Sverigedemokraternas framgångar är elitens förakt för massan. Det skrämmer norska samhällsgeografen Elin Ørjasæter, som ser invandringens konsekvenser och klassamhället som Sveriges största utmaningar de kommande åren."

------------------

-"Sverige är Nordens mest utpräglade klassamhälle. Nyckeln till Sverigedemokraternas framgångar är elitens förakt for massan. Det är Sveriges fulaste ansikte, att både de etablerade massmedierna och åsiktseliten föraktar sitt eget folk. Det skrämmer mig, särskilt eftersom Sverige under hela min barndom och ungdom stod for det verkliga idealsamhället. 

Det gör faktiskt direkt ont att se vad Sverige är idag, ett samhälle med enorma motsättningar. Det kommer att bli värre innan det blir bättre."


– "Ni har ju feminister som går med sjal av respekt för den förtryckande regimen i Iran, så jag förstår verkligen inte hur ni ska kunna hantera detta förnuftigt. Svenska feminister böjer sig för det värsta kvinnoförtryck världen sett, nämligen politisk islam. Det kommer att gå illa, jag har inget annat svar än det. Avslöjandena I Göteborgs-Posten nyligen om slöjor i förskolan och i Aftonbladet om familjen Ali Kahn, är “för lite och för sent". Samma tidningar som nu skriver om problemen har förtigit dem i tiotals år. Gammalmedia saknar trovärdighet."

Thoralf Alfsson, SD, har varit i Visby och besökt Almedalsveckan. Där höll Feministiskt Initiativ torgmöte med Gudrun Schyman (FI) och Rosanna Dinamarca (V) i spetsen. På scenen stod en kvinna och sjöng och från högtalarna flödade texten ut.
”De jävlarna ska skjutasDe jävlarna ska skjutasDe jävlarna ska skjutasDe jävlarna ska skjutas”

Och det är ingen tvekan om att det är svenska våldtäktsmän som ska skjutas, annars hade ingen vågat, det är enda gången hatbrott inte är hatbrott.

1 kommentar:

  1. Artikeln ligger bakom en betalvägg. Tack för att du delade med dig. Jag skulle vilja påstå att SD vänner/massans förakt för s.k eliten är mer skrämmande för dessa än elitens förakt för folket.
    De kommer att skörda vad de sått.
    DGDF

    SvaraRadera