tisdag 3 juli 2018

Den svenska maktkartellen har besinningslös valpanik.

Jan Björklund har nu provat allt fulspel han haft i bakfickan för att stoppa väljarna från att rösta på det parti dom själva vill rösta på. Mitt i valspurten byter han snabbt taktik, lämnar den gamla den gamla mobbingen som inte funkat alls, och provar nu aggressivt med ny.Han får då oväntat hjälp av en pompös föredetting.

 Alla i etablissemanget trängs för att få vara med och hata SD, och hindra den "primitiva" demokratiska processen.

 Sverigedemokraterna vill folkomrösta om Sveriges medlemskap i EU. Men det tycker inte den förre utrikesministern Carl Bildt (M). Det vore rentav "farligt" att låta folket bestämma. 

Folkförakt kallas det.

5 kommentarer:

  1. Sveriges hatpolitier borde skämmas och avsättas. Nya fräscha polerade behövs som inte dagligen spyr galla över en stor del av Sveriges väljare. Aldrig tidigare har politiker i Sverige betett sig så illa som sju-ogräset gör. All heder till den sansade och intelligenta SD ledaren Jimmie Åkesson.

    SvaraRadera
  2. Carl Bildt det är EU med sin överstatlighet som rår för folkutbytet som nu pågår Underhuggarna Löfven, Merkel med fler är bara lydiga nickedockor som solar sig i vad dom tror är glansen. Hut går hem som ett slag i ansiktet på dom.

    SvaraRadera
  3. Vad skulle dagens hatpolitiker göra utan SD. Att hata SD är ju i deras ögon höjden av godhet.

    SvaraRadera
  4. Bildt lider av Small Dog Syndrome.

    SvaraRadera
  5. @Jawelin
    Ja vad skulle de då tala om Om inte SD fanns. De
    har ju ingen framgångsrik politik att prata om...Det enda de kan är ju att Hata...i godhetens namn. Men vi är många som ser igenom dessa mörkermän och kvinnor.
    DGDF

    SvaraRadera