tisdag 17 juli 2018

Chris Forsne, bäst-bäst.


5 kommentarer:

 1. Raymond Zweigberg2018-07-17 11:46

  Löfven bevisar gång på gång att han har noll koll på verkligheten och att hans engagemang i politiken enbart syftar till att ge honom en reträttplats typ Reinfeldts. Löfven kanske hoppas på en plats nära sin EU-frände Jean-Claude Juncker. Dessa kan då ägna sig åt att stötta varandra under sitt "yrkesutövande".

  SvaraRadera
  Svar
  1. Dessa två kan säkert ha mycket utbyte av varandra.

   Radera
 2. Sverige e fantastiskt.
  OOOOOOOOOOOOP

  SvaraRadera
 3. Medan skogsbränderna härjar och sprider sig i landet, har regeringen och MSB inte kontaktat det land som är närmast till för att ge substantiell hjälp. Nämligen Ryssland, som har specialbyggda stora flygplan (IL-76) och vilka tar 8-10 gånger så mycket vatten som de mindre italienska planen för att vattenbomba skogsbränder. De ryska planen är så effektiva att USA har köpt in några exemplar.

  Vid den stora skogsbranden i Västmanland 2014 erbjöd ryska regeringen hjälp till Sverige med dessa flygplan men svenska regeringen med Reinfeldt, Bildt &Co nobbade det ryska erbjudandet - hellre såg man tydligen skogen brinna ner än att ta hjälp från Ryssland!

  Hur blir det denna gång - vad tror Du Carina-Fina?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har förstått idag att Sverige är övertygat om att om Putin hjälper till att släcka landets bränder (som jag dessutom tror har fått benägen"hjälp" att tändas på)så skulle han samtidigt smitta hela svenska försvaret med nervgift och inta Sagerska Palatset, så det går inte för sig.

   Radera