lördag 7 juli 2018

aftonbladet och Filip Hammar sprider fakenews. Fullständigt ohämmat.


"Filip Hammars vän buade åt Jimmie Åkesson – fördes bort av polis." 

Det är bisarrt säger Filip Hammar.



Lättkränkta antidemokratiska  dramaqueens med stalinistiska böjelser, som kastar sig som Neimar när dom inte får bete sig som dom vill, det är det enda som är bisarrt här.

Och att gammtidningen tycker att denna fakenyhet är en första nyhet värd att sprida till dom som tacksamt nöjer sig med feta blås-rubriker.


Så här var det:"En person blivit avlägsnad från platsen.
– Ingen blev gripen eller omhändertagen. En person blev avlägsnad från platsen eftersom hon störde talet. Jag vill betona att hon blev tillsagd flera gånger innan hon avlägsnades", säger Carina Skagerlind på Polisen.

4 kommentarer:

  1. Filip Hammar ...Vem är det?
    Opinion debatt ikväll var Tack o lov det sista jag kommer att titta på. Vänstervridningen på Svt är så uppenbar och så pinsam så det är näst intill outhärdligt. En galen feminist plus Ardelan Shekabari och programledare som har svårt att visa sin avsky för ett demokratiskt invalt parti. Den enda behållningen var den pensionerade damen som sa vad hon verkligen tyckte om Sossarnas hantering av de äldre och sjuka.
    SD,s företrädare gjorde vad de kunde för att svara men tonen är så uppskruvad och fientlig att man mår illa.
    OT Carina kanske men jag var tvungen att skriva av mig.
    MVH DGDF

    SvaraRadera
  2. Be my guest! Jag älskade också den uppriktiga damen!!

    SvaraRadera
  3. Om man bannlyste ord som populism, högerextrem, fascism, nazism, främlingsfientlighet, antidemokrater, vad skulle dom då ha kvar att säga.

    SvaraRadera
  4. Först beter dom sig illa, sen reagerar man på det. Och då j-r tar det hus i helsike. Det var det dom var ute efter. En smocka borde dom få.

    SvaraRadera